Geen fiets meer in de treinToon eerste bericht

406 reacties

Reputatie 7
Badge +3

Ik denk dat we gewoon even moeten wachten op de briljante oplossing die NS hiervoor heeft bedacht. We gaan het meemaken vanaf 1 juli. Ikzelf zal overigens nog wel even wachten alvorens ik de fiets weer ga mee nemen met de trein.

Daarom gaf ik eerder ook al aan dat ik benieuwd ben hoe het systeem er uit komt te zien en hoe het in de praktijk gaat werken. En ik wil de hele situatie ook eerst even goed aanzien voor ik er over ga denken om zelf een fiets mee te nemen. Maar het aanmeldsysteem is ook één van mijn overwegingen hierin. 

 

Kaartautomaten zullen in ieder geval voorlopig geen fietskaartjes hebben.

Misschien gaan reizigers dan wel denken dat als “goedmakertje” voor de afgelopen maanden de fiets gratis mee mag. (Kan zo in het duizend- en één smoezenboek denk ik). Poortjes houden die fiets niet tegen en of de conducteurs ze wel tegenhouden: ik ben zeer benieuwd. 

ik heb van te voren betaalDDDDDDDDDD dus verwacht ik een plekje

 

Reputatie 7
Badge +3

ik heb van te voren betaalDDDDDDDDDD dus verwacht ik een plekje

 


Moet je niet op een warme dag naar Zandvoort willen 😉

ik heb van te voren betaalDDDDDDDDDD dus verwacht ik een plekje

 

Die garantie zal en kan nooit gegeven worden. Zeer veel reizigers, ander materieel of kortere trein dan gepland, busvervoer ivm stemmingen of op aanwijzing van het personeel. Zo maar een paar oorzaken dat de fiets niet mee kan.

Dan is het gewoon wachten op een volgende trein, waar misschien ook weer fietsen in staan.

dat wordt nog wat……..  alleen al het reserveringssysteem inplementeren op de website.. we zullen het zien na 1 juli!

Reageer