Halve sprinter

  • 6 juni 2018
  • 3 reacties
  • 79 Bekeken

Het is al twee dagen een regelrechte ramp op het spoor en de stations in Limburg, iedereen ondergaat de vertragingen en ook het gebrek aan bussen gelaten.

In Eindhoven staan wegens een seinstoring richting het zuiden aan het eind van de woensdagmiddag de perrons vol met wachtende mensen, omdat treinen aangekondigd worden en op het laatst weer afgelast. Als begin van de avond in Eindhoven 18.45u eindelijk echt een sprinter arriveert richting Weert, is deze dan ook binnen een paar seconden tot de nok gevuld. Als vervolgens aangegeven wordt dat het achterste deel niet verder rijdt en iedereen verzocht wordt om naar voren te verhuizen, waar echt geen plek meer is, dan heeft hier echt niemand begrip voor.

Ik heb te doen met jullie personeel op het perron, want jullie vragen wel heel erg veel van de reizigers en deze laten hun verbazing en afkeuring heel duidelijk merken.

Groet Roland

3 reacties

Reputatie 7
Badge +3
Prorail is tussen Eindhoven en Maastricht al maanden bezig met het upgraden van de ATB met als gevolg een festival van storingen.
Prorail is tussen Eindhoven en Maastricht al maanden bezig met het upgraden van de ATB met als gevolg een festival van storingen.

Dat is natuurlijk geen verklaring voor het inzetten van een halve sprinter bij een overvol perron met wachtende mensen.
Reputatie 5
Bij een verstoring kan de samenstelling van een trein afwijken van wat er gepland of op dat moment gewenst is, Roland.
Dit is uiteraard enorm vervelend voor de reiziger, maar helaas kan een dergelijke situatie nooit uitgesloten worden.

Kon je zelf nog wel met deze rit mee?

Reageer