Index techniek en reisinformatie

  • 18 maart 2017
  • 5 reacties
  • 258 Bekeken

In de categorie 'beter goed gejat van Dennis dan slecht bedacht', een topic om linkjes in te spammen naar reacties van o.a. ondergetekende die vaker van pas komen over techniek, reisinformatie, en alles waar ik iets van denk te weten... Ik kan mijn eigen reacties vaak niet meer terugvinden, en nu zag ik dat ik niet de enige ben.

https://forum.ns.nl/op-station-17/de-intercity-naar-rotterdam-blaak-dordrecht-dordrecht-31290/index1.html#post214172

Het juiste forum ervoor kan ik zo snel niet vinden. Verder het gebruikelijke, ik werk inderdaad in deze branche, maar reageer hier niet als of namens NS. Je kunt enkel mij erop aanspreken als het niet klopt dus. Vragen die niet in een topic passen, mogen natuurlijk per PM.

5 reacties

Wie is Dennis?
Reputatie 6
Badge +2
Wie is Dennis?
Ik maak ook soms indexpagina's, om topics beter (terug) te kunnen vinden.
Reputatie 6
Badge +2
Als ik het goed begrijp wordt met ''techniek en reisinformatie'' zoiets bedoeld als ''techniek van de reisinformatie''? Anders is het wel erg breed. bijdragevandennis
Nope. Onderwerp is net zo breed als ik, wilde het eerst "Meuk van Henk_NL" noemen, maar het hoeft natuurlijk niet per se van mij te zijn. Vind het een beetje onzin om voor alle onderwerpen een eigen topic te openen, vervuiling van het forum krijg je dan met zoveel onderwerpen.

Uiteindelijk zal het wel neerkomen op voornamelijk de technische kant, maar dat hoeft niet per sé, ik wil ook nog wel eens ergens anders verstand van denken te hebben :$

Laten we het topic maar functioneel houden, anders is het meteen zinloos. U mag mij altijd PM'en voor andere discussies.
Ben niet zo actief als sommigen hier, maar om toch terug te kunnen vinden later, mocht de inhoud dan nog een beetje kloppen:

+ https://forum.ns.nl/dienstregeling-59/gebroken-verbinding-43439/index1.html#post291223

Reageer