beantwoord

Lost bag

  • 6 October 2017
  • 4 reacties
  • 112 Bekeken

ben mijn primark tas verloren tussen zwolle en hoogeveen om 16:53, 6 oktober, als iemand iets vind waar komt dit dan terecht? wil mijn tas echt graag terug.
icon

Beste antwoord door Thom 6 October 2017, 17:53

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +4
https://www.ns.nl/klantenservice/verloren-gestolen/verloren-of-gevonden.html

Het is zaak snel te bellen, men kan vanuit Klantenservice contact opnemen met de conducteur of het eindstation, vrijwel zeker Groningen. In principe leveren de conducteurs gevonden voorwerpen in op het eindstation en daar blijven ze maximaal vijf dagen liggen.


De snelste manier is Klantenservice bellen: 030-7515155. Het is tegen lokaal tarief, ze zijn er zeven dagen in de week en 24 uur per dag. Nu dus ook. Overdag is het doorgaans vrij druk en vaak gaat het middels onderstaande kanalen sneller.

Wilt u contact opnemen middels Twitter: https://twitter.com/ns_online
Het kan ook via Facebook: https://nl-nl.facebook.com/nederlandsespoorwegen
Een overzicht van chat en ander contact: http://www.ns.nl/klantenservice/contact
Hallo femke_kraantjuh, welkom op ons Serviceforum.

Wat ontzettend vervelend dat je je tas bent verloren. Ik zie dat Thom je al een eind op weg heeft geholpen.
Heb je inmiddels contact opgenomen met onze Klantenservice?

In zo'n geval kun je altijd het beste direct contact opnemen met onze Klantenservice. Mijn collega's kunnen dan contact opnemen met het personeel op de betreffende trein en die kunnen dan op zoek gaan naar je tas. Is je tas na deze zoekactie niet direct gevonden dan kun je het opsporingsformulier op onze website invullen en via Facebook of Twitter even nagaan wat de status is.

Laat je even weten hoe dit afloopt?
Ik heb net gebeld met de klantenservice, er is niks gevonden helaas, ik vrees dat iemand er met mijn tas vandoor is gegaan?, maar ik ga morgen nog een keer bellen en hopen dat er een eerlijk persoon is geweest die mijn tas ergens heeft gebracht
Dat is balen Femke. Ik hoop dat je je tas nog terug zal vinden, succes!

Reageer