Nieuw idee voor de NS

  • 30 september 2019
  • 4 reacties
  • 171 Bekeken

Waarom start de NS geen 'Goede gesprekscoupes'? Op tijden en trajecten die niet druk zijn promoot de NS het reizen van mensen die graag met anderen in gesprek willen (die kun je bv over duurzaamheid, reizen etc etc doen) met anderen, ipv dat iedereen op zijn smartphone of computer zit te staren. Hoe dat precies vormgegeven zou moeten worden, daar zou nog eens goed over nagedacht moeten worden. Maar volgens mij een mooie kans voor de NS om zich meer als een 'community' en 'innovatieve service' op de kaart te zetten. Wat is er mooier dan duurzaam reizen, met inhoud en goed gezelschap??!.

4 reacties

De normale niet-stilte/werk coupés zijn hier prima geschikt voor, zeker de 4-zits stoelen. Wat zou de NS nog moeten bijdragen hieraan?
Dat actief promoten, en op de een of andere manier aanzwengelen dat het ook gebeurt. Want het gebeurt dus niet of nauwelijks. Lijkt me een prachtige marketing kans.
Reputatie 2
Dit bestaat toch al? Er is zelfs een speciaal logo voor in de DDZ intercity's; twee tegenover elkaar zittende figuurtjes met een tekstballonnetje erboven(afbeelding betreft een uitsnede uit https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8e/Nieuwe_Intercity_Dubbeldekker_NID_Interieur_2e_klasse_boven_2.jpg)
Reputatie 7
Badge +3
Alle goede intenties ten spijt, maar met alle ideeën voor speciale treincoupés zijn er niet genoeg coupés om iedereen tevreden te stellen.
Eerdere suggesties waren bv al een sportcoupé, eetcoupé, bioscoopcoupé , kindercoupé of kletscoupé verboden voor telefoons.

Reageer