ns gevaalijk voor hartpatienten

  • 3 juli 2015
  • 5 reacties
  • 277 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Gisteren anderhalf uur vastgezeten in een steeds benauwder sprinter van gouda naar den haag. Aandacht gevraagd na 3 kwartier voor mijn verslechterende situatie. Antwoord: regels zijn regels. geen enkel begrip. advies aan hartpatiënten: vermijd de trein bij warm weer. Ik leef gelukkig nog.

5 reacties

Volgende keer een alternatief vervoer kiezen bijvoorbeeld met een taxibusje Ipv de trein. Blijf in elk geval uit de zo'n en drink gewoon alleen veel water! Treinen zijn onbetrouwbaar met dit extreme weer
Reputatie 6
Raar bericht, bij NS gaat veiligheid immers voor alles en het personeel zou alles in het werk gesteld moeten hebben om uw veiligheid te garanderen. De belangrijkste taak van een conducteur is immers het garanderen van de veiligheid.

Misschien melding doen bij ILT?
Fijn dat u nog onder ons bent, had uw nabestaanden het niet gegund dat ze contact moeten opnemen met de klantenservice. Dat laatste is sowieso een afrader en al helemaal voor hartpatiënten.
Reputatie 3
De trein is niet betrouwbaar als het 30 graden of meer is. Reis indien mogelijk met de auto met airco (die get goed doet) en blijf anders thuis en zet de airco aan.
NS had gewoon de deuren open moeten zetten, je kan mensen niet 90 kwartier vasthouden in deze temperaturen in een trein zonder airco.

Conducteur heeft hier zeer slecht gehandeld met gelukkig geen doden tot gevolg.

Reageer