beantwoord

Opmerking over airco

  • 16 juli 2014
  • 2 reacties
  • 896 Bekeken

Ik zit in de sprinter van 16.50 van Utrecht naar Zwolle treinstel 7548. Het balkon en de 1ste klas is aangenaam koel, in de 2de klas lijkt het een sauna, gisteren idem dito. Kan hier eens wat aan gedaan worden? Zit er wel zo'n 3 kwartier in.
icon

Beste antwoord door Loes 17 juli 2014, 01:32

Ik zit in de sprinter van 16.50 van Utrecht naar Zwolle treinstel 7548. Het balkon en de 1ste klas is aangenaam koel, in de 2de klas lijkt het een sauna, gisteren idem dito. Kan hier eens wat aan gedaan worden? Zit er wel zo'n 3 kwartier in.Hoi Edwin,Altijd vervelend als de airco niet naar behoren werkt. Elke bak (of rijtuig) heeft zijn eigen circuit voor airco en staat automatisch ingesteld. Daar kan het treinpersoneel niet heel veel aan doen overigens. Na overleg kan er een reset worden gegeven, maar of het gaat werken is niet duidelijk. Ik heb even in de materieel agenda gekeken voor dit treinstel en zag dat er vandaag (16 juli) een melding is gedaan over de slecht werkende airco. Ik vermoed dan ook dat het is opgepakt voor dit betreffende treinstel. Mocht het nog eens voorkomen, dan zou ik je willen adviseren gewoon te gaan verzitten, de volgende bak kan namelijk wel weer aangenaam zijn.Bedankt voor je melding in ieder geval.
Bekijk origineel

2 reacties

Ik zit in de sprinter van 16.50 van Utrecht naar Zwolle treinstel 7548. Het balkon en de 1ste klas is aangenaam koel, in de 2de klas lijkt het een sauna, gisteren idem dito. Kan hier eens wat aan gedaan worden? Zit er wel zo'n 3 kwartier in.

Hoi Edwin,

Altijd vervelend als de airco niet naar behoren werkt. Elke bak (of rijtuig) heeft zijn eigen circuit voor airco en staat automatisch ingesteld. Daar kan het treinpersoneel niet heel veel aan doen overigens. Na overleg kan er een reset worden gegeven, maar of het gaat werken is niet duidelijk. Ik heb even in de materieel agenda gekeken voor dit treinstel en zag dat er vandaag (16 juli) een melding is gedaan over de slecht werkende airco. Ik vermoed dan ook dat het is opgepakt voor dit betreffende treinstel. Mocht het nog eens voorkomen, dan zou ik je willen adviseren gewoon te gaan verzitten, de volgende bak kan namelijk wel weer aangenaam zijn.

Bedankt voor je melding in ieder geval.
Bedankt Loes voor je bijdrage in dit topic. In de trein wordt gebruikgemaakt van climate control. Dit kan per coupé verschillen. Wanneer je de temperatuur niet aangenaam vindt dan kun je verhuizen naar een andere coupé. Ik zie dat er inmiddels een melding van gemaakt is, dan zal dit snel worden opgepakt.

Reageer