sport in de trein

  • 10 augustus 2015
  • 7 reacties
  • 369 Bekeken

Mijn dochter uitte het fantastische idee om sport in de trein te introduceren.
Een paar hometrainers plaatsen op plekken waar anders een stoel staat,
of bijvoorbeeld in tussenruimten. Niet meer hangen in de stoel maar actief zijn.
Welaan ik hoor graag van andere forumleden wat zij van dit idee vinden.

7 reacties

Fitness apparaten zijn te gevaarlijk in de trein. Wanneer de trein keihard moet gaan remmen omdat bijvoorbeeld een uilskuiken niet goed heeft uitgekeken is het vooral doemsecnario's waarbij we rekening moeten gaan houden. Bovendien om in een alle coupe's fitness apparaten neer te zetten vergde het vooral heel veel ruimte in dé trein. En tijdens de spitsuren wil iedereen eens lekker gaan zitten als er nog plek is. En dan moeten er zeker geen fitness apparaten in staan. Uw dochter kan beter gaan sporten op de sportvelden of naar de sportschool gaan. Bij Fitness wil iedereen ook keiharde housemuziek aan staan zodat je er adrenaline van krijgt. Maar dat geeft ook geluidsoverlast aan reizigers. We raden het daarom ook sterk af
Leuk initiatief maar helaas te duur voor NS en aangezien niemand ze waarschijnlijk zal gebruiken, in de weg staan en uiteindelijk gevaarlijk is met bijvoorbeeld een noodrem is het helaas geen goed idee

Maar op een station in de centrale hal tellen deze situaties niet dus daar kan het wel ;)

Groetjes Lucas
Wij raden het daarom ook sterk af
Wie is "Wij" ?
als het effect van het trekken aan de noodrem zo ernstig is voor mensen op een fitness apparaat, wat dan te doen met iedereen die niet op een stoel zit. Die vliegt dan ook door de trein ..... dat roept weer een ander probleem op.
Maar de idee om fitness apparaten op perrons of in hallen te plaatsen spreekt ons wel aan.
Je wou onze mening, maar het was een leuk idee die helaas niet gepast ia
Als je wil fitnessen zijn er voldoende alternatieven. Zoek eerst eens op je werk of in je prive situatie een oplossing. Misschien hebben zij wel, of vind je zelf, een adequaat alternatief. De NS lijkt mij, in deze, niet de aangewezen "persoon"
Wij raden het daarom ook sterk af
Wie is "Wij" ?
Wij zijn een soort WNF, kleinschalig en wij doen vaak onderzoeken in de natuur en tussen mens en dier. Sumber Alam betekent officiel voor Natuur Bron en wij zijn gevestigd in Jakarta, Kediri en Tulungagung in Indonesia. Ook zijn wij actief in Nederland, maar onze vestigingen zijn in Indonesia. Hopelijk dat het wat duidelijker is. Omdat wij ook soms gebruik maken van de NS hebben wij een Dal Voordeel abonnement aangeschaft.

Reageer