beantwoord

Trein te lang :D

  • 2 oktober 2017
  • 30 reacties
  • 1594 Bekeken


Toon eerste bericht

30 reacties

Reputatie 6
Ik heb zo het idee dat het bekend was, dus dat de machinist is ingelicht hierover en die zijn hoofdconducteurs heeft ingelicht. De deuren die ruim buiten het perron staan, zijn niet geopend en dat duidt erop dat het treinpersoneel de reizigers naar een veilige uitstap hebben geleid.

Dat zijn @Loes wel een heleboel ideeën en vermoedens bij elkaar. Dat is meer de situatie mooier doen voorstellen dan dat deze waarschijnlijk was.
@AbbeyRoad

Dit is de officiele werkwijze! Ik maak niets mooier, dus vraag ik je om op te houden met onnodige opmerkingen.
Reputatie 6
dus vraag ik je om op te houden met onnodige opmerkingen.

Wat een onaardige reactie @Loes

Aan de hand van een foto ga je er van uit dat het treinpersoneel op het achterste treinstel aanwezig was, de treindienstleider zeer tijdig de machinist in kon lichten, de machinist ruim voor Rotterdam C. al wist dat zijn trein te lang was voor het perron en het treinpersoneel nog kon (en mocht) inlichten.
Als de machinist pas na binnenkomst het vermoeden had dat zijn trein langer was, immers er staan geen treinlengte borden voor 12 rijtuigen, dan hoeft de machinist slechts dit om te roepen, treinpersoneel in te lichten en mag dan direct de deuren ontgrendelen.

Hoe het werkelijk is gegaan kan ik in elk geval niet aan de foto zien.
Badge
@AbbeyRoad zoals je zelf ook kunt nalezen in de regelgeving machinist staat er niet in dat je DIRECT de deuren ontgrendelt. Vanuit je vakmanschap als machinist wil je toch eerst zeker weten dat de veiligheid van de reizigers in dat deel van de trein gewaarborgd is voordat je de deuren opent ?? Ik in ieder geval wel.
Reputatie 6
@AbbeyRoad zoals je zelf ook kunt nalezen in de regelgeving machinist staat er niet in dat je DIRECT de deuren ontgrendelt.

Dat staat er volgens mij wel, dacht ik. 👍

Reageer