beantwoord

Treinreis Arena Utrecht

  • 11 juli 2016
  • 1 reactie
  • 103 Bekeken

Ik wil woensdagochtend 13 juli met de trein van de Arena naar Utrecht, rijd er een trein of moet ik een gedeelte met de bus?
icon

Beste antwoord door Tochjo 11 juli 2016, 18:35

Door werkzaamheden rond Utrecht Centraal is de dienstregeling tussen Amsterdam en Utrecht aangepast, maar u hoeft niet met een treinvervangende bus te reizen. Er rijdt woensdagochtend twee keer per uur een intercity van Amsterdam Bijlmer ArenA naar Utrecht Centraal.Voor een overzicht van de reismogelijkheden kunt u uw reis plannen in de reisplanner op www.ns.nl. De werkzaamheden zijn in de reisplanner verwerkt en de reisplanner toont alleen reizen die mogelijk zijn.
Bekijk origineel

1 reactie

Badge +3
Door werkzaamheden rond Utrecht Centraal is de dienstregeling tussen Amsterdam en Utrecht aangepast, maar u hoeft niet met een treinvervangende bus te reizen. Er rijdt woensdagochtend twee keer per uur een intercity van Amsterdam Bijlmer ArenA naar Utrecht Centraal.

Voor een overzicht van de reismogelijkheden kunt u uw reis plannen in de reisplanner op www.ns.nl. De werkzaamheden zijn in de reisplanner verwerkt en de reisplanner toont alleen reizen die mogelijk zijn.

Reageer