Bedankt conducteur! (Kopenhagen)

  • 5 September 2021
  • 3 reacties
  • 160 Bekeken

Reputatie 1

Beste conducteur van de trein naar Bad Bentheim op donderdagochtend (02 September, IC141),

Wij zijn Lotte en Margreet (twee reizigers die er donderdagochtend ieder achter kwamen dat de geplande reis naar Kopenhagen/Helsingør toch niet zo voor de hand lag als gepland)

Enorm bedankt voor uw hulp en betrokkenheid bij onze reis naar Denemarken.

Dankzij de staking ging de trein niet verder dan Bad Bentheim, maar doordat u ons samen heeft gebracht, hebben wij het gered om in Denemarken te geraken voor de nacht viel. 

Het maakte alle overstappen en wachtmomentjes veel overzichtelijker en bovenal de reis een stuk gezelliger. 

Het was een mooie ontmoeting! 

Zo hebben we ook besloten om ook weer samen terug te reizen, en zijn nu weer met zijn tweetjes onderweg terug naar Nederland

We weten niet hoe we contact moeten zoeken, dus plaatsen we hier een oproepje om u te bedanken, het was een bijzondere reis! 

Groetjes,

Margreet en Lotte  


3 reacties

Wat goed om te lezen dat jullie zo zijn geholpen en samen de heen- en terugreis maken. Hopelijk leest de betreffende conducteur jullie mooie bericht hier, maar ik zet het ook graag door!

Reputatie 6
Badge

Danke schön. Ben zelf nu in Hannover/DE, ook met de alternatieve niet-DB trein, die eigendom in de verte is van NS. Er kwam zelfs 3x een conducteur langs die de 2e x ook nog herkende als ´al gezien´. Dus NS kan nog wat leren van zń bloedeigen dochters.

Wat de HC te voorschijn toverde had je zelf ook gekund op je fone via bahn.de. Die kunnen zelfs aangeven weke treinen vanwege stakingen wel/niet rijden.

In DK bij de DSB zou je eigenlijk een siddeplass Reservasjon moeten hebben, ofwel pladsbillett. Ging dat soepel of werd er totaal niet naar gevraagd?

Reputatie 1

@bahnrider ja de DB-app hebben we inderdaad ook ontdekt voor de terugreis! Hielp enorm met het bijhouden van de veranderingen! (Er kwamen op de terugreis naast de stakingen ook nog een stroomstoring en defecte bovenleiding om de hoek kijken, het was een aardig avontuur zo bij elkaar) 

Die reservering voor Deense trein was gelukkigredelijk soepel. Toen we instappen in Flensborg hebben medereizigers ons uitgelegd hoe dat werkte, en kon dat uiteindelijk via de DSB app relatief makkelijk :) 

 

Reageer