Intericty voor 2 promo naar Belgie.

  • 27 januari 2020
  • 0 reacties
  • 391 Bekeken

Reputatie 6
Badge

Omdat lang niet iedereen de mails van NS-INTernationaal zal zien (ze zijn wel heel vaak altijd hetzelfde) wil ik nog even wijzen op deze promotie. Let op! Geldt enkel voor 2/4/6/ etc. personen.

Per 2 betaal je 29 eur en dan kan je vanaf elk NL naar elk BE station reizen (al zijn lang niet alle belse stations genoemd in de planner-neem er zonodig eentje wat verderop), en echt enkel met 2, of 4/6 etc. Dus die leuke familie met 1 kind dat net 13 is -helaas speculaas.

Geldt ma-vr pas vanaf 9.00 in beide landen. Mag via elke van de 3 grensovergangen, maar is vooral bedoeld voor de BeNeLux-om het sterk teruggevallen vervoer in de slappe tijd wat op te krikken. En je moet vooruit denken-boeken online tot 13/2 en reizen in de periode 13/2-15/3, dus met alle krokusvakanties erin.

NS-int noemt niets over de terugreis, dat kan dus ook, je hoeft dan niet met de FLIXbus of te gaan lopen. En je kan ook via b-europe.com boeken, kan je ook met IDeal betalen.

Nu voor de goocheme grootmokummers etc:

-toeslag ICD is inbegrepen want het is een INTern. ticket

-geldt OOK in de avondspits, dus hele slimmerds kunnen lekker puh doen en bvb Breda-Groningen in de spits doen voor dit geld, wel met zń 2tjes en lang vooruit bedacht. In BE doen ze niet aan avondspitsen wegens vermeende drukte uitbannen.

-niet terugbetaalbaar, niet inwisselbaar etc. Dus niet goed=geld kwijt.

-verder geen extra korting als je ook al een ander ABO of dalvoordeel e.d. hebt

 PS-voor de eenling is en blijft er de vooruitboek prijs-tenminste 1 week tevoren aankopen, wel via de BNL, met zonale prijzen van 20/25/30 eur, waarbij ik nog nooit goed heb kunnen ontdekken hoe die zone grenzen precies lopen, of misschien is het wel op KM basis. Zoals je ziet-op de langere afstand komt dit dus neer op 2 voor 1.


0 reacties

Geen reactie

Reageer