Leuk aanbod: Tickets in heel Duitsland voor €19,90

  • 9 februari 2019
  • 8 reacties
  • 299 Bekeken

Reputatie 7
Badge +4
  • Super user
  • 19208 reacties
Altijd de voorwaarden even lezen, maar dit kan erg gunstig zijn voor de Duitsland-reiziger.


https://www.bahn.de/p/view/angebot/sparpreis/sparpreis19euro.shtml?dbkanal_007=L01_S01_D001_KIN0001_ar1-super-sparpreis-aktion-FV_LZ01


Bahncardbezitters pakken nog eens 25 procent, ook met een tijdelijke Bahncard. Een City-ticket kan heel praktisch zijn in een wat grotere stad.

https://www.bahn.de/p/view/angebot/cityticket.shtml

En deze combinatie kan ook helpen:

https://www.bahn.de/p/view/bahncard/ueberblick/probebahncard.shtml?dbkanal_007=L01_S01_D001_KIN0004_ProbeBCJun2018_LinkeNavigationLink_LZ01

8 reacties

Reputatie 4
Hallo Thom,

dank voor de tip! Ik heb eens wat gepuzzeld maar het is 19, 90 voor een enkeltje ....dat betaal ik ook voor een vroeggeboekt ic ticket naar Keulen bv. Ik zie dus niet zoveel voordeel of je moet eerder weg gaan en overnachten...klopt dat?
Reputatie 7
Badge +3
Het is vanaf €19.90 en die €19.90 geldt dan voor hele korte reisjes. Het is inderdaad niet zoveel voordeliger, maar altijd handig.
Reputatie 4
Voor een kleine groep denk ik dan....maar goed dan zoek ik niet verder. Q9 enkel naar Keulen is zelfs vaan mijn station in Nederland dus dat is een veel betere deal
Wat leuk dat je even meedenkt met onze internationale reizigers Thom! Fijn dat je onze internationale reizigers altijd zo goed op weg helpt (hoorde ik van Iris NS)!
Reputatie 5
Overigens geldt die €19,90 ook voor langere reizen. Voor iemand die binnen Nederland gratis reist en in het noorden of juist in het zuiden woont kan het aantrekkelijk zijn om een ticket vanaf Leer of Aachen te kopen: dan kom je voor €19,90 bijvoorbeeld in Berlijn.
Reputatie 7
Badge +4
Ik snap dat het een gepuzzel is. . 😉 Een driemaandelijkse ProbeBahncard25 kost 20 euro en je hebt 25 procent korting, ook op deze tarieven.
Reputatie 5
En om het even helemaal simpel te maken: je moet dus voor minimaal €80 reizen om een Bahncard eruit te halen (korting bedraagt dan €20 en de aanschaf €19,90). Let wel op dat een Bahncard persoonlijk is: er geldt geen samenreiskorting zoals bij abonnementen in Nederland. Oh ja: vergeet hem ook niet op te zeggen. Heb je dat niet zes weken voor afloop gedaan wordt ie automatisch verlengd als normale Bahncard (à €62).
Reputatie 7
Badge +4
Klopt, en dat geldt dan voor de Probe Bahncard van drie maanden. De normale Bahncard25 is duurder.

Voor senioren geldt wel een sympathiek tarief, 41 euro voor Bahncard 25 tweede klas, en dat is inclusief Railplus, daar betaal je in Nederland alleen al vijftien euro voor als je geen VDU hebt.

Verkijk je niet op het aantal mensen dat flinke reizen maakt in Duitsland. De belangstelling voor de trein naar Berlijn bijvoorbeeld is fors toegenomen. En zet een kwart korting eens af tegen de normale prijs van die reis.

Reageer