beantwoord

Aanmelden op Mijn NS lukt niet

  • 28 december 2015
  • 1 reactie
  • 102 Bekeken

Ik heb me aangemeld en via de link in de email die aanmelding bevestigd. Als ik dan wil inloggen krijg ik gemeld: "uw account is (nog) niet geactiveerd. Activeer eerst uw account via de email die u heeft gekregen." En als ik dat dan opnieuw via 'Klik hier' in de email doe, krijg ik de website van Aanmelden voor Mijn NS met de opmerking: "Uw aanmelding is voltooid" U heeft reeds een account." En ik kom er dus niet uit. Wat nu?
icon

Beste antwoord door Inge NS 28 december 2015, 15:27

Welkom op het forum Ferryks!Vervelend dat het activeren niet helemaal soepel verloopt. Deze melding komt vaak naar voren als je al een account hebt met een ander/oud e-mailadres. Ik zou je daarom willen aanraden om dit even te checken via de klantenservice. Zij kunnen - indien gewenst - je oude account verwijderen zodat je verder kunt met de registratie van een account onder een nieuw e-mailadres. Onze klantenservice is 24/7 telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55 (lokaal tarief). Je kunt er ook voor kiezen om met ons te chatten (kies voor de link 'Chat met NS'), te e-mailen of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook.P.s. Ik heb je topic verplaatst naar het subforum Mijn NS. Daar komt je vraag het beste tot zijn recht.
Bekijk origineel

1 reactie

Welkom op het forum Ferryks!

Vervelend dat het activeren niet helemaal soepel verloopt. Deze melding komt vaak naar voren als je al een account hebt met een ander/oud e-mailadres. Ik zou je daarom willen aanraden om dit even te checken via de klantenservice. Zij kunnen - indien gewenst - je oude account verwijderen zodat je verder kunt met de registratie van een account onder een nieuw e-mailadres. Onze klantenservice is 24/7 telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55 (lokaal tarief). Je kunt er ook voor kiezen om met ons te chatten (kies voor de link 'Chat met NS'), te e-mailen of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook.

P.s. Ik heb je topic verplaatst naar het subforum Mijn NS. Daar komt je vraag het beste tot zijn recht.

Reageer