beantwoord

aanpassen van dhr. naar mevr. in mijn gegevens

  • 22 september 2018
  • 2 reacties
  • 92 Bekeken

Ik beheer de gegevens van mijn vrouw nou staat in haar account bij gegevens Dhr. in plaats van Mevr. ik kan bijna alle gegevens zelf wijzigen maar deze niet.

Iemand een idee hoe ik dit wel kan veranderen?

Vriendelijke groet,
Menno Dankaart (voor Daniella Peters)
icon

Beste antwoord door Tochjo 22 september 2018, 11:07

U kunt hiervoor het beste even rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice. Dat gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55. U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten (druk op deze pagina op de knop Chat met NS) of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook.Vanwege de invoering van NS Flex is de klantenservice telefonisch het beste te bereiken tussen 22.30 en 8.00 uur. Ook op de andere kanalen kan het lang duren voor u een reactie krijgt.
Bekijk origineel

2 reacties

Badge +3
U kunt hiervoor het beste even rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice. Dat gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55. U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten (druk op deze pagina op de knop Chat met NS) of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook.

Vanwege de invoering van NS Flex is de klantenservice telefonisch het beste te bereiken tussen 22.30 en 8.00 uur. Ook op de andere kanalen kan het lang duren voor u een reactie krijgt.
dank je wel

Reageer