beantwoord

Inloggen

  • 20 november 2017
  • 1 reactie
  • 97 Bekeken

Het lukt mij niet in te loggen op Mijn Ns. Mijn wachtwoord is verkeerd maar wanneer ik wachtwoord vergeten doe krijg ik geen mail.
icon

Beste antwoord door Erryt NS 20 november 2017, 12:35

Hallo Charlotteschipperijn en welkom op het NS Serviceforum,Vreemd dat je geen mail ontvang. Het klinkt raar, maar het komt vaak voor dat reizigers niet in het bezit zijn van een Mijn NS account. Naast het advies om contact op te nemen met onze klantenservice wil ik je ook het advies geven om met jouw bestaande e-mailadres een nieuw account aan te maken. Mocht dit lukken dan was je nog niet in het bezit van een Mijn NS account. Wat ook vaak voorkomt is dat de mail tussen de ongewenste berichten staat.Contact met ons opnemen gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55 (lokaal tarief). Je kan er ook voor kiezen om met NS te chatten (druk op deze pagina op de knop Chat met NS), een e-mail te sturen via dit contactformulier of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook. Op deze pagina vindt je daarnaast nog andere contactmogelijkheden, zoals het postadres.
Bekijk origineel

1 reactie

Hallo Charlotteschipperijn en welkom op het NS Serviceforum,

Vreemd dat je geen mail ontvang. Het klinkt raar, maar het komt vaak voor dat reizigers niet in het bezit zijn van een Mijn NS account. Naast het advies om contact op te nemen met onze klantenservice wil ik je ook het advies geven om met jouw bestaande e-mailadres een nieuw account aan te maken. Mocht dit lukken dan was je nog niet in het bezit van een Mijn NS account. Wat ook vaak voorkomt is dat de mail tussen de ongewenste berichten staat.

Contact met ons opnemen gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55 (lokaal tarief). Je kan er ook voor kiezen om met NS te chatten (druk op deze pagina op de knop Chat met NS), een e-mail te sturen via dit contactformulier of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook. Op deze pagina vindt je daarnaast nog andere contactmogelijkheden, zoals het postadres.

Reageer