beantwoord

melding naar oud emailadres

  • 19 februari 2018
  • 1 reactie
  • 65 Bekeken

destijds is mijn ns account op een ander email adres aangemaakt. deze wil ik graag laten verwijderen. ik heb dit onlangs geprobeere maar heb geen idee welke gegevens nu duidelijk zijn. ik wil niet dat er een melding gaat naar het oude email adres dat het account is verwijderd, is di5 mogelijk?
icon

Beste antwoord door Thomas NS 19 februari 2018, 09:10

Hallo Tanzzz en welkom op het NS Serviceforum.Als ik het goed begrijp, ben jij in het bezit van een MijnNS account die geregistreerd staat op een bepaald e-mailadres. Je geeft aan dat dit een oud e-mailadres is en je wilt voorkomen dat er correspondentie naar dit e-mailadres wordt verstuurd. Alleen correspondentie wat betreft jouw MijnNS account zal worden verstuurd naar dit e-mailadres, de andere informatie (zoals abonnementsinformatie etc.) wordt verstuurd naar het e-mailadres wat bekend staat in onze systemen. Om deze te wijzigen, kun je onder het kopje Mijn Gegevens een aanpassing doen, of contact zoeken met onze Klantenservice (tel. 030 7515155 of via Twitter/Facebook). Via onze Klantenservice kan ook gekeken worden of jouw oude MijnNS account verwijderd kan worden. Succes!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Hallo Tanzzz en welkom op het NS Serviceforum.

Als ik het goed begrijp, ben jij in het bezit van een MijnNS account die geregistreerd staat op een bepaald e-mailadres. Je geeft aan dat dit een oud e-mailadres is en je wilt voorkomen dat er correspondentie naar dit e-mailadres wordt verstuurd. Alleen correspondentie wat betreft jouw MijnNS account zal worden verstuurd naar dit e-mailadres, de andere informatie (zoals abonnementsinformatie etc.) wordt verstuurd naar het e-mailadres wat bekend staat in onze systemen. Om deze te wijzigen, kun je onder het kopje Mijn Gegevens een aanpassing doen, of contact zoeken met onze Klantenservice (tel. 030 7515155 of via Twitter/Facebook). Via onze Klantenservice kan ook gekeken worden of jouw oude MijnNS account verwijderd kan worden. Succes!

Reageer