beantwoord

Utrecht CS - Gouda - Rotterdam CS

  • 26 mei 2016
  • 1 reactie
  • 177 Bekeken

Reputatie 1
Er rijden al de hele dag minder IC's tussen Utrecht en Rotterdam. Waarom word deze storing niet geplaatst op ns.nl? Ik zag vanochtend wel een storing voorbij komen (deze: https://www.rijdendetreinen.nl/storingen/13950-26-mei-2016-wisselstoring-utrecht-c-gouda) maar die was 7:45 alweer verholpen maar blijkbaar is er of een nieuwe storing opgetreden of was de storing nog niet verholpen maar wel van de site afgehaald.
icon

Beste antwoord door Brian NS 26 mei 2016, 19:51

Beste wouter15,Het klopt dat er vandaag al de gehele dag problemen zijn op dit traject. Vanochtend was dat door een aanrijding met een persoon. De andere storing, een defecte wissel, heeft de rest van de dag voor problemen gezorgd. Er moeten door de treindienstleider namelijk aanwijzingen afgegeven worden i.v.m een snelheidsbeperking tussen Utrecht en Woerden door deze defecte wissel. Door deze storing worden de IC's van :02 / :32 vertrek uit Utrecht, pas in Gouda gesplitst; deze zullen daardoor niet rijden tussen Utrecht -> Gouda. Onze landelijke reisinformatie heeft aangegeven dat ze deze melding weer op ns.nl zullen weergeven.
Bekijk origineel

1 reactie

Beste wouter15,

Het klopt dat er vandaag al de gehele dag problemen zijn op dit traject. Vanochtend was dat door een aanrijding met een persoon. De andere storing, een defecte wissel, heeft de rest van de dag voor problemen gezorgd. Er moeten door de treindienstleider namelijk aanwijzingen afgegeven worden i.v.m een snelheidsbeperking tussen Utrecht en Woerden door deze defecte wissel. Door deze storing worden de IC's van :02 / :32 vertrek uit Utrecht, pas in Gouda gesplitst; deze zullen daardoor niet rijden tussen Utrecht -> Gouda. Onze landelijke reisinformatie heeft aangegeven dat ze deze melding weer op ns.nl zullen weergeven.

Reageer