beantwoord

Vergeten uit te checken

  • 7 January 2017
  • 2 reacties
  • 122 Bekeken

  • Op het juiste spoor
  • 0 reacties
Goedenavond,

Afgelopen week is er iets mis gegaan met het uitchecken. Nu lees ik online dat ik dit via mijn NS kan terugvragen. In mijn reishistorie zie ik dat ik inderdaad niet heb uitgecheckt, maar ik kan niet vinden hoe ik mijn geld terug kan vragen. Kan iemand me hierbij helpen? Alvast bedankt!
icon

Beste antwoord door Tochjo 7 January 2017, 22:18

Bekijk origineel

2 reacties

Badge +3
Als u geen mogelijkheid ziet in Mijn NS om uw geld terug te vragen, dan kunt u het beste direct contact opnemen met de klantenservice hiervoor. Dat gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55 (lokaal tarief). U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten (druk op deze pagina op de knop Chat met NS) of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook. Op deze pagina vindt u daarnaast nog andere contactmogelijkheden, zoals een contactformulier en het postadres, maar houdt u er rekening mee dat een reactie op een ingevuld contactformulier of papieren brief meerdere weken op zich kan laten wachten.
Reputatie 7
Badge +4
Met inchecken koopt u een geldig kaartje en met uitchecken rekent u de reis af. Strikt genomen heeft u dus niet het juiste bedrag afgerekend. Voor het terugvragen van geld maakt het natuurlijk wel uit waar u had moeten uitchecken en wat de reis dan had gekost. Het verschil wat u te veel heeft betaalt, kunt u terugvragen en Tochjo heeft hierboven aangegeven hoe dat zou moeten.

Reageer