beantwoord

Verhuizing doorgeven

  • 16 december 2015
  • 1 reactie
  • 4879 Bekeken

Hoe geef ik mijn verhuizing door?
icon

Beste antwoord door Tochjo 16 december 2015, 19:02

Dat kunt u eenvoudig doen via Mijn NS. Als u daar naar Mijn gegevens gaat, dan vindt u onderin het blokje Persoonsgegevens een link Verhuizing doorgeven.U kunt het natuurlijk ook via de klantenservice doen. Dat gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55 (lokaal tarief). U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten, een e-mail te sturen via dit contactformulier of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook. Op deze pagina vindt u daarnaast nog andere contactmogelijkheden, zoals het postadres.
Bekijk origineel

1 reactie

Badge +3
Dat kunt u eenvoudig doen via Mijn NS. Als u daar naar Mijn gegevens gaat, dan vindt u onderin het blokje Persoonsgegevens een link Verhuizing doorgeven.

U kunt het natuurlijk ook via de klantenservice doen. Dat gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55 (lokaal tarief). U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten, een e-mail te sturen via dit contactformulier of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook. Op deze pagina vindt u daarnaast nog andere contactmogelijkheden, zoals het postadres.

Reageer