beantwoord

NS business kaart in combinatie met saldo

  • 25 april 2019
  • 2 reacties
  • 772 Bekeken

Beste,

Ik ontvang voor mijn werk een NS business kaart, met een altijd-vrij abonnement.
Is het mogelijk hier ook saldo op te laden, voor gebruik in de bus of metro?
icon

Beste antwoord door Robert B 25 april 2019, 18:48

Welkom bij de NS Community!Saldo laden voor bus/tram/metro is niet nodig bij een Business Card. Je reist op rekening en krijgt gewoon een maandfactuur voor eventuele kosten.Voor sommige vervoersopties (zoals veerpontjes, watertaxi en sommige nachtbussen) waar je voor een vast tarief reist maar met een ov-chipkaart kunt betalen is wel saldo nodig.Opladen is mogelijk bij andere automaten dan van NS (bijv. supermarkt) of online https://www.ov-chipkaart.nl/reizen-met-saldo/bestel-saldo.htm en dan ophalen bij een willekeurige automaat (dat mag er ook eentje van NS zijn).
Bekijk origineel

2 reacties

Badge +3
Welkom bij de NS Community!

Saldo laden voor bus/tram/metro is niet nodig bij een Business Card. Je reist op rekening en krijgt gewoon een maandfactuur voor eventuele kosten.

Voor sommige vervoersopties (zoals veerpontjes, watertaxi en sommige nachtbussen) waar je voor een vast tarief reist maar met een ov-chipkaart kunt betalen is wel saldo nodig.

Opladen is mogelijk bij andere automaten dan van NS (bijv. supermarkt) of online https://www.ov-chipkaart.nl/reizen-met-saldo/bestel-saldo.htm en dan ophalen bij een willekeurige automaat (dat mag er ook eentje van NS zijn).
Hallo Lucvanwanroij en welkom bij de NS Community.

Ik zie dat Robert B je al een correcte reactie heeft gegeven. Mocht je naast je Business Card voor je privé reizen een andere kaart willen gebruiken dan kun je wellicht kijken naar NS Flex. Ook met NS Flex reis je op rekening maar die factuur gaat naar jezelf toe!

Reageer