beantwoord

2 tickets in Mijn Tickets

  • 12 augustus 2017
  • 1 reactie
  • 162 Bekeken

Beste NS,
Ik heb voor mijn zoon en mij 2 dagkaarten in mijn NS app geladen. Hoe doe ik dat nou met in- en uitchecken als er op de stations sprake is van poortjes?
Vr.gr. Keimpe
Keimpe
icon

Beste antwoord door Tochjo 12 augustus 2017, 10:24

U kunt gesloten poortjes passeren door een poortje met barcodelezer te kiezen (vrijwel altijd in ieder geval het breedste poortje) en de vierkante code op uw telefoon voor de barcodelezer te tonen. Het poortje zal dan openen. In uw geval zou ik eerst de code van het ticket van uw zoon laten scannen en hem door het poortje laten gaan, en daarna de code op uw ticket om zelf door het poortje te lopen. (Het zou kunnen dat u twee keer dezelfde code kunt scannen om het poortje tweemaal te openen, maar dat weet ik niet zeker.)Zie ook deze pagina onder het kopje "Reizen met het mobiele ticket" en deze afbeelding (waarbij u natuurlijk het papier vervangt door uw telefoon).
Bekijk origineel

1 reactie

Badge +3
U kunt gesloten poortjes passeren door een poortje met barcodelezer te kiezen (vrijwel altijd in ieder geval het breedste poortje) en de vierkante code op uw telefoon voor de barcodelezer te tonen. Het poortje zal dan openen. In uw geval zou ik eerst de code van het ticket van uw zoon laten scannen en hem door het poortje laten gaan, en daarna de code op uw ticket om zelf door het poortje te lopen. (Het zou kunnen dat u twee keer dezelfde code kunt scannen om het poortje tweemaal te openen, maar dat weet ik niet zeker.)

Zie ook deze pagina onder het kopje "Reizen met het mobiele ticket" en deze afbeelding (waarbij u natuurlijk het papier vervangt door uw telefoon).

Reageer