beantwoord

aanbieding van NS

  • 6 augustus 2016
  • 1 reactie
  • 160 Bekeken

Zowel mijn man als ik hebben een OV jaarkaart.
Nu kreeg ik alleen via een mailtje een kortingscode om mijn kaartje te upgraden naar 1e klas.
Waarom niet een kortingscode voor mijn man?
Ook ontvangen wij altijd maar één envelop met De Spoordeelweken.
Graag uw reactie.
Met vriendelijke groet.
icon

Beste antwoord door Tochjo 6 augustus 2016, 11:35

U hebt de gratis Upgrade naar de 1e klas ontvangen als cadeautje omdat u bent aangemeld voor NS Extra. Als uw man zich niet heeft aangemeld daarvoor, dan kan hij zulke cadeautjes niet ontvangen. Het kan ook zijn dat uw man zich wel heeft aangemeld voor NS Extra, maar een ander cadeautje heeft ontvangen. Alle deelnemers aan NS Extra hebben willekeurig een cadeautje toegewezen gekregen; het is niet mogelijk deze te ruilen.De boekjes van de Spoordeelweken worden huis aan huis verspreid. Dit staat los van het aantal abonnementhouders dat op een adres woont. De actie is vooral bedoeld voor reizigers die normaal niet snel de trein nemen. Voor abonnementhouders heeft NS in principe andere aanbiedingen, zoals die in het blad Spoor.
Bekijk origineel

1 reactie

Badge +3
U hebt de gratis Upgrade naar de 1e klas ontvangen als cadeautje omdat u bent aangemeld voor NS Extra. Als uw man zich niet heeft aangemeld daarvoor, dan kan hij zulke cadeautjes niet ontvangen. Het kan ook zijn dat uw man zich wel heeft aangemeld voor NS Extra, maar een ander cadeautje heeft ontvangen. Alle deelnemers aan NS Extra hebben willekeurig een cadeautje toegewezen gekregen; het is niet mogelijk deze te ruilen.

De boekjes van de Spoordeelweken worden huis aan huis verspreid. Dit staat los van het aantal abonnementhouders dat op een adres woont. De actie is vooral bedoeld voor reizigers die normaal niet snel de trein nemen. Voor abonnementhouders heeft NS in principe andere aanbiedingen, zoals die in het blad Spoor.

Reageer