beantwoord

Aangemeld voor NS Extra

  • 2 November 2016
  • 1 reactie
  • 191 Bekeken

Dag allemaal, vanmorgen heb ik me aangemeld voor NS extra, daarop geattendeerd door het gesponsorde Facebook bericht, maar ik ontvang geen mail met een upgrade naar de eersteklas/een tijdschriftenbon/kop koffie.
Klopt dat?
icon

Beste antwoord door Erryt NS 2 November 2016, 18:50

Hallo roosje500 en welkom op het NS Serviceforum,Normaal gesproken moet je binnen 15 minuten een welkomstmail ontvangen. Misschien staat deze bij je ongewenste e-mail? Indien dat niet het geval is kan je het beste contact met ons opnemen.Contact met ons opnemen gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55 (lokaal tarief). Je kan er ook voor kiezen om met NS te chatten (druk op deze pagina op de knop Chat met NS), een e-mail te sturen via dit contactformulier of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook. Op deze pagina vindt je daarnaast nog andere contactmogelijkheden, zoals het postadres.

Indien je het liever bij het forum wil houden mag je mij ook een privébericht sturen door op mijn naam en stuur bericht te klikken. In dat geval ontvang ik graag je NAW-gegevens, geboortedatum, e-mailadres en OV-Chipkaartnummer. Hou er wel rekening mee dat de reactiesnelheid op dit forum een stuk lager ligt.Ik kan nu niet zeggen wat voor attentie of aanbieding je zal ontvangen.
Bekijk origineel

1 reactie

Hallo roosje500 en welkom op het NS Serviceforum,

Normaal gesproken moet je binnen 15 minuten een welkomstmail ontvangen. Misschien staat deze bij je ongewenste e-mail? Indien dat niet het geval is kan je het beste contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55 (lokaal tarief). Je kan er ook voor kiezen om met NS te chatten (druk op deze pagina op de knop Chat met NS), een e-mail te sturen via dit contactformulier of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook. Op deze pagina vindt je daarnaast nog andere contactmogelijkheden, zoals het postadres.
Indien je het liever bij het forum wil houden mag je mij ook een privébericht sturen door op mijn naam en stuur bericht te klikken. In dat geval ontvang ik graag je NAW-gegevens, geboortedatum, e-mailadres en OV-Chipkaartnummer. Hou er wel rekening mee dat de reactiesnelheid op dit forum een stuk lager ligt.

Ik kan nu niet zeggen wat voor attentie of aanbieding je zal ontvangen.

Reageer