beantwoord

Artikel in Metro d.d. 20-08-2015

  • 20 August 2015
  • 1 reactie
  • 204 Bekeken

  • Op het juiste spoor
  • 0 reacties
Vanzelf je geld terug bij vertegen checkout. Waarom wordt dat wel mogelijk maar wordt het (nog) niet mogelijk gemaakt om vanzelf je geld terug te krijgen als je met je dalvrij abonnement over moet stappen en je de volle mep moet betalen?
Vergeten uit te checken lijkt mij eigen schuld dikke bult (overigens, hoe kan je vergeten uit te checken als de poortjes gesloten zijn?).
icon

Beste antwoord door Anonymous 20 August 2015, 11:41

Het gaat om een proef waarbij je niet vanzelf je geld terug krijgt bij een vergeten check uit. Je krijgt alleen een mail om te waarschuwen dat je niet hebt uitgecheckt. Dan kun je dit vervolgens zelf bij de automaat herstellen. Problemen met overstappen worden op een andere manier opgelost. Alleen nu nog niet (blijkbaar).Het gros van de stations beschikt niet over poortjes, dus dan is het eenvoudig om een check uit te missen.
Bekijk origineel

1 reactie

Het gaat om een proef waarbij je niet vanzelf je geld terug krijgt bij een vergeten check uit. Je krijgt alleen een mail om te waarschuwen dat je niet hebt uitgecheckt. Dan kun je dit vervolgens zelf bij de automaat herstellen. Problemen met overstappen worden op een andere manier opgelost. Alleen nu nog niet (blijkbaar).

Het gros van de stations beschikt niet over poortjes, dus dan is het eenvoudig om een check uit te missen.

Reageer