beantwoord

Check-uit alert service

  • 8 May 2017
  • 3 reacties
  • 600 Bekeken

  • Op het juiste spoor
  • 0 reacties
Ik kreeg een mail van de check-uit alert service dat ik op 23 april was vergeten uit te checken. Er zat een link bij naar een formulier waar ik alleen nog maar het eindstation in hoefde te vullen, en hoefde te kiezen tussen dal, spits of weekend. Maar toen ik dat had ingevuld kreeg ik de melding: "Er zijn op dit kaartnummer en op deze datum geen transacties bij ons bekend." Daar snap ik natuurlijk niks van. Hoe kan dit?
icon

Beste antwoord door Annewil NS 8 May 2017, 21:47

Hallo Nalle, welkom op het NS Serviceforum!Vreemd dat je die melding kreeg. Wat je het beste kunt doen is even inloggen in je MijnNS-account en daar in je reishistorie kijken bij de betreffende reis op 23 april. Mocht je echt zijn vergeten uit te checken dan kun je dan gelijk een claim indienen. Als je nog geen MijnNS-account hebt dan kun je deze aanmaken en je OV-chipkaart koppelen om je reishistorie in te zien.
Bekijk origineel

3 reacties

Hallo Nalle, welkom op het NS Serviceforum!

Vreemd dat je die melding kreeg. Wat je het beste kunt doen is even inloggen in je MijnNS-account en daar in je reishistorie kijken bij de betreffende reis op 23 april. Mocht je echt zijn vergeten uit te checken dan kun je dan gelijk een claim indienen. Als je nog geen MijnNS-account hebt dan kun je deze aanmaken en je OV-chipkaart koppelen om je reishistorie in te zien.

Op 20 september jl. ontving ik een bericht van noreply@ns.nl over de check-uit alert service. Ik klikte op: “klik hier om uw claim in te dienen” maar kreeg toen de melding dat er technische problemen zijn. Deze melding krijg ik dus al vanaf 20 september. Weet u raad?   

Hoi Tjaart, welkom op de NS Community.

De kans is zeer klein dat die link nog gaat werken. Je kunt dan het beste kijken of je de claim kunt indienen via Mijn NS of via uitcheckgemist. Uiteraard kun je ook contact opnemen met de klantenservice door te bellen of een bericht te sturen via de chat, Facebook of Twitter. 

Reageer