beantwoord

Gratis weekend dagkaart

  • 2 februari 2019
  • 1 reactie
  • 214 Bekeken

Begin december heb ik van jullie een brief ontvangen over een gratis weekend dagkaart als ik ben 2 maanden een reis maak met NS. Nu heb ik inmiddels meerdere malen reis gemaakt met de NS, maar geen e-mail ontvangen met een code voor een gratis weekend dagkaart.

zou ik deze alsnog mogen ontvangen?
icon

Beste antwoord door Jouke NS 2 februari 2019, 15:09

Hallo Nicole1983 en welkom bij de NS Community.Zonder gegevens is het lastig om te bepalen wat er precies aan de hand is. Daarom kun je met dergelijke vragen het beste contact opnemen met onze Klantenservice, bij voorkeur via Social Media of de Live Chat. Desondanks kan ik een goede gok maken naar wat er hier aan de hand kan zijn. In de meeste gevallen gaat komt deze actie vanuit NS Extra en is het een challenge om je uit te dagen extra te gaan reizen. Deze reis dien je dan in een bepaalde periode te maken, meestal 3 maanden. Heb je binnen die 3 maanden een reis gemaakt krijg je na afloop van de actieperiode de gratis Weekend Dagkaart toegestuurd als couponcode. Kun je de e-mail die je bij aanvang van deze actie hebt gekregen nogmaals goed doornemen? Wellicht kom je dan meer te weten.
Bekijk origineel

1 reactie

Hallo Nicole1983 en welkom bij de NS Community.

Zonder gegevens is het lastig om te bepalen wat er precies aan de hand is. Daarom kun je met dergelijke vragen het beste contact opnemen met onze Klantenservice, bij voorkeur via Social Media of de Live Chat. Desondanks kan ik een goede gok maken naar wat er hier aan de hand kan zijn. In de meeste gevallen gaat komt deze actie vanuit NS Extra en is het een challenge om je uit te dagen extra te gaan reizen. Deze reis dien je dan in een bepaalde periode te maken, meestal 3 maanden. Heb je binnen die 3 maanden een reis gemaakt krijg je na afloop van de actieperiode de gratis Weekend Dagkaart toegestuurd als couponcode. Kun je de e-mail die je bij aanvang van deze actie hebt gekregen nogmaals goed doornemen? Wellicht kom je dan meer te weten.

Reageer