NS Extra aprilmodule 2018

  • 16 maart 2018
  • 71 reacties
  • 8634 Bekeken


Toon eerste bericht

71 reacties

Dag Rheinie. Welkom op het Serviceforum!

Vervelend dat de code niet meer werkt. 😞 Ik begrijp dat je je bestelling niet af hebt kunnen ronden? In dat geval is de code morgen weer beschikbaar om alsnog te kunnen gebruiken. Mocht je dan wederom tegen problemen aanlopen neem dan even contact op met onze Klantenservice. 🙂
Ik heb de mail ontvangen met alsnog een ticket, omdat ik het op de dag zelf niet kon downloaden. Maar ik weet niet of ik voor 31 mei nog zo ver met de trein ga. Kan ik ook het geld retour krijgen van de reis (niet de 14 euro, maar het werkelijke bedrag van mijn reis)?
Het is me een beetje onduidelijk wat je precies bedoelt, cinvankester. Op de dag waarop je het aanbod oorspronkelijke wilde gebruiken heb je uiteindelijk zelf een extra ticket moeten aanschaffen omdat je dit NS Extra actieproduct niet kon downloaden. Nu wil je graag de kosten daarvan gecompenseerd krijgen omdat je niet zeker weet of je de actie op een ander moment alsnog kan gebruiken. Begrijp ik het zo goed?

Zo ja, dan zou ik je eigenlijk willen adviseren om contact op te nemen met onze Klantenservice. Ik heb momenteel te weinig informatie om er over te oordelen of dat mogelijk is en mijn forum dienst loopt spoedig ten einde. Het snelste kun je hiervoor contact op nemen via 030-7515155, Twitter of Facebook.
Ik kreeg gisteren met de post een meereis kaart voor 4 euro en een gratis upgrade eerste klas. Mag ik een dagretour van 14 euro kopen en iemand laten meereizen voor 4 euro? Ik neem aan dat met actiekaarten kaarten van kruidvat e.d bedoelt worden?
Hoi Marga.anders,

Welkom op het NS Serviceforum 🙂 Een dagretour van 14 euro is ook een actie en mag dus niet worden gecombineerd met de Meereiskaart van 4 euro.
Ik heb 2x kortingscodes voor Dagretour Voordeeluren 2e klas met vrije bestemmingskeuze voor €14 ontvangen. Als we met 4 volwassenen reizen, kan ik dit combineren met 2x meereisretour voor 2x 4 Euro? er staat bij meereiskaart voorwaarden "Het Meereisretour is niet geldig in combinatie met de upgrade 1e klas, Spoordeelwinkel actie of een Retail actie (Albert Heijn, Kruidvat, Etos etc.)." zijn de dagretour voordeeluren spoordeelwinkel acties????
Hoi Marga.anders,

Welkom op het NS Serviceforum 🙂 Een dagretour van 14 euro is ook een actie en mag dus niet worden gecombineerd met de Meereiskaart van 4 euro.

@Anne77 net boven je vraag stond het antwoord al, dat mag dus niet.
Beste NS community. Ik heb nu twee meereiskaartjes voor 4 euro per stuk besteld, maar nu vraag ik me af, of ik als voordeeluren abonnement houder wel als "volwaardig" geaccepteerd wordt. Er staat "Geldig: Alléén geldig als u de hele reis met iemand meereist die 12 jaar of ouder is en in het bezit is van een geldig volwaardig vervoerbewijs." En..... ik heb nog 5 euro ns tegoedbon vanwege mijn verjaardag. Die kan ik zeker ook niet inzilveren als ik iemand mee wil nemen op mijn kaartje? Hartelijke dank
Reputatie 7
Als je op saldo reist met je voordeeluren abonnement is er niets aan de hand. Dat is gewoon een toegestane combinatie. De tegoedbon is voor zover ik weet geldig in de spoordeelwinkel, en niet op losse reizen op saldo.
Ik kan me helemaal aansluiten bij het antwoord van Slidestops!
bedankt voor reacties! alles duidelijk nu
Stel ik neem de dagretour waarbij ik een vaste begin en eindbestemming op moet geven; ik ga naar Vlissingen toe, maar ik wil voor dat ik daar uitstap eerst nog even naar Middelburg is dit dan gewoon mogelijk?
Reputatie 7
Badge +3
Ja, want dit ligt op de route naar Vlissingen.
Mijn kleindochter wil morgen met mij een dag treinen. Nu heeft ze de route die zij wil gaan al helemaal uitgestippeld. Van Dieren naar Den Haag dan naar Rotterdam dan Alkmaar en Amsterdam. Ik heb een dagretour 1ste klas gekocht voor 19 euro. Nu moet ik een begin en eindbestemming invoeren. Dieren - Dieren accepteerde die niet. Ik heb nu Dieren - Amsterdam ingevoerd. Kan ik nu wel Den Haag en Rotterdam en Alkmaar aandoen.
Reputatie 7
Badge +3
Nee, dat kan helaas niet. Met een dagretour Dieren - Amsterdam kunt u via Arnhem en Utrecht naar Amsterdam en eventueel andere stations op deze route. Den Haag, Rotterdam en Alkmaar liggen niet op de route. Hiervoor had u beter bij AH een dagkaart daluren kunnen kopen. Dan mag u onbeperkt reizen, zolang u maar in de daluren incheckt.

Met een dagretour Dieren - Alkmaar had u wel naar Amsterdam gekunt aangezien dit op de route ligt.
Jammer dat is dus 19 euro weggegooid
Hallo, ik wil met de Dagretour Voordeeluren vrije bestemming met de trein van 't Harde naar Den Haag centraal en vandaar naar Ede-Wageningen. Ik kan echter geen extra bestemming invoeren als ik het kaartje wil bestellen, alleen van A naar B en van B naar A. Weet iemand hoe dit zit en of dit wel mogelijk is?

Alvast bedankt!
Reputatie 7
Badge +3
Daarom is het ook een Dagretour. Met een dagretour kun je van A naar B en weer terug van B naar A.
Eventueel kun je uitstappen op een station wat op de route ligt, maar je kunt niet naar station wat niet op de route ligt.
Hallo FTop, het betreft hier inderdaad een retour. De reactie van Momo is correct, je kunt alleen van A naar B en weer van B naar A. Als je deze reis wilt maken zoals jij wenst, dan dien je een extra vervoerbewijs naast de Dagretour aan te schaffen. Dat kan bijvoorbeeld via de Spoordeelwinkel, zie hier.
Reputatie 5
Ik heb een van de twee codes verzilverd. Kan ik de andere nog verzilveren en tot wanneer kan dat nog?
De aanbiedingen zijn geldig tot en met 31 mei 2018 en je kunt er ook mee reizen tot en met 31 mei 2018.

Reageer