NS Extra Zomerdeals van start!Toon eerste bericht

91 reacties

Ik werd heel vrolijk van de actie: gratis muffin bij een Starbucks koffie. Echter, elke keer als ik op de link in mijn mail klik, kom ik heel even op de betreffende pagina door, waarnaar ik automatisch terecht kom op de pagina ‘schrijf je in voor NS Extra’.
Echter, ik ben al lid van NS Extra, het enige wat ik wil is het activeren van die actie.
Zijn er meer mensen die hier tegenaan lopen? En zo niet, zou er dan een NS-medewerker hier naar kunnen kijken?
Badge +3
De link in de mail verwijst naar deze pagina. Maar u hebt die pagina verder niet nodig; u moet de e-mail zelf tonen om de gratis muffin te krijgen.
Goedemiddag crimi2.0 en welkom bij de NS Community!

Ik durf niet te zeggen waarom het bij jouw verkeerd gaat, bij mij werkt de link uit de e-mail wel gewoon. Ik zal het in ieder geval doorgeven aan onze NS Extra specialisten! Bij deze ook nog even de pagina waar je op terecht moet komen, dat is deze. Lukt het hiermee wel?
Verrek, wat vreemd. Als ik op jullie link klik, dan doet 'ie het wel gewoon. Maar als het tonen van de mail volstaat, dan is mijn probleem opgelost! Dankjulliewel!
Zondag moet ik met de trein reizen, dus ik weet nu al wat ik meeneem onderweg, haha!
Ik heb geen laatste mail gekregen voor de Zomerdeals. Waar kan dit aan liggen ?
Daar durf ik zo snel geen antwoord op te geven Ebichu! Je hebt de eerdere e-mail wel ontvangen begrijp ik?
Hoi! Wanneer ik de link klik voor de Schiphol actie dan kom ik bij het volgende scherm:

NS Extra Zomerdeal Schiphol

Deze actie is alleen voor NS Extra deelnemers. Als u nog geen deelnemers bent, kunt u zich gratis aanmelden. Dan profiteert u van:
  • Exclusieve aanbiedingen. Zoals korting op een Meereiskaart of gratis wat lekkers bij La Place.
  • Vergeten uit te checken? Geen probleem. Met de 'check-uit alert service' herstel je dit supersnel.
  • Tijdelijk een gratis upgrade naar 1e klas
  • Deelname is gratis.
Gratis aanmelden

Ik ben echter al NS Extra deelnemer (en als ik klik op aanmelden zegt het systeem dat ook). Hoe kan ik bij de codes komen?
Alvast bedankt!
Badge +3
Ik las dat bij de laatste aanbieding het probleem voorkomt in sommige browsers, en dat cookies verwijderen e.d. niet helpt.

Bij mij speelt het in ieder geval in Chrome (weliswaar met een andere melding maar kom uiteindelijk op een pagina dat ik niet geselecteerd ben o.i.d.).

Heb je dus een andere browser bij de hand, probeer het daarmee. Ik heb het zojuist ook nog even geprobeerd maar dit ging om een actie verstuurd op 7 aug waarbij de uiterste aanmelddatum 12 aug was ;)

Dank voor de suggestie. Ik heb al zowel Firefox, Chrome als Safari geprobeerd. Alle browsers hebben hetzelfde probleem
Hallo, ik probeer vandaag de codes aan te vragen voor de NS extra zomerdeal Schiphol. Helaas krijg ik steeds de boodschap dat ik me moet aanmelden bij NS extra. terwijl ik al aangemeld ben. Wat moet ik doen om de codes te krijgen?
Badge +3
Hallo, ik probeer vandaag de codes aan te vragen voor de NS extra zomerdeal Schiphol. Helaas krijg ik steeds de boodschap dat ik me moet aanmelden bij NS extra. terwijl ik al aangemeld ben. Wat moet ik doen om de codes te krijgen?
Het beste is om te bellen met 030 751 5155, zie ook https://community.ns.nl/ns-extra-35/korting-ns-extra-schiphol-50669/index1.html#post341621
Omdat de NS extra nog aan mijn oude kaart gekoppeld was en ik ondertussen mijn nieuwe OV kaart heb geactiveerd en de oude gedeactiveerd, werkt de link in de oorspronkelijke email niet meer. Kan ik alsnog van de Schiphol deal gebruik maken? Via de chat kwam ik helaas niet verder.
Nog 1 bericht van mij (dan houd ik op). Mede dankzij het bericht van Robert B is het me gelukt om de NS Extra NS korting te bemachtigen. Antwoord is dus verder niet meer nodig. Dank!
Fijn dat het gelukt is, flrz 🙂
Alle deelnemers van NS Extra ontvangen deze zomer 5 e-mails, met exclusieve aanbiedingen en extraatjes voor deze zomer: De NS Extra Zomerdeals!
Deze speciale aanbiedingen inspireren om er (vaker) een dagje op uit te gaan met de trein. Want in de zomer is zo veel te doen, en de treinen zijn veel rustiger tijdens de vakantieperiode.

Op 27 juni krijgen NS Extra deelnemers een aanbod om extra voordeling naar en van Schiphol te reizen. Ideaal als je vanaf Schiphol op vakantie gaat.
• 1e klas vanaf elk station in Nederland naar Schiphol, of vanaf Schiphol naar elk station in Nederland, voor €10,00 per stuk.
• 2e klas vanaf elk station in Nederland naar Schiphol, of vanaf Schiphol naar elk station in Nederland, voor €7,50 per stuk.
Via een linkje kun je maximaal 5 extra codes opvragen

Op 26 juni start de voorverkoop van de “Zomertoer” en ”Evenemententoer”, exclusief voor NS Extra deelnemers: Reis 1e klas voor de prijs van 2e klas. Deze aanbieding is geldig t/m 1 juli. Daarna zijn de zomertoer en Evenemententour alleen voor de reguliere prijzen te koop.

Meer info over de overige Zomerdeals volgt later.

Zoals gewoonlijk worden de acties verdeeld en bepaald op basis van reisgedrag, aanbod en woonplaats, zodat de actie zo goed mogelijk aansluit op elke individuele reiziger. De actie kan worden uitgegeven aan derden: ze zijn niet persoonsgebonden. Maar er is wel altijd een barcode/QR-code of actiecode benodigd vanuit de email om gebruik te kunnen maken van de aanbieding.

Deze producten/aanbiedingen zijn beperkt geldig. Kijk voor details op de betreffende actiepagina’s.

Update: Vervolg van de Zomerdeals op 17 en 18 juliHoud je mailbox in de gaten voor de volgende aanbiedingen:
- Ga samen een dag op stap met de NS Zomertoer voor € 29,-. Als NS Extra deelnemer reis je in de 1e klas voor de prijs van 2e klas (€ 29).
- Ouwehands Dierenpark met gratis ijsje. Bij de toch al heel scherpe deal van trein + entree voor € 33,- ontvang je als NS Extra deelnemers ook een gratis ijsje bij Ouwehands.
- Dagje Amsterdam met Brouwerij De Prael. Een dagje Amsterdam is natuurlijk altijd leuk. Voor slechts € 19 krijg je een Dagretour + bierproeverij. En als NS Extra deelnemer krijg je er een gratis portie bitterballen bij.
- Bij Smullers koop je de nieuwste smaak Milkshake 'Salty Caramel' met NS Extra korting. Wel even de mail printen om van de korting gebruik te kunnen maken!

Update 1 augustus:De Zomerdeals van begin augustus staan in het teken van extra ontspannen genieten! We hebben drie Spoordeelwinkeluitjes met horecapartners geselecteerd waarbij je als NS Extra deelnemer 1e klas reist voor de - hele scherpe - prijs van 2e klas.
Ga jij naar Zandvoort, Groningen of Maastricht? Voor alle drie de aanbiedingen geldt: kies op spoordeelwinkel.nl voor een 1e klas ticket en wissel je unieke kortingscode in om te reizen voor de prijs van 2e klas.

En als je op reis gaat, krijg je bij de Starbucks als NS Extra deelnemer een gratis muffin bij je koffie!

Daarnaast herhalen we de succesvolle Schipholdeal: van elk station in Nederland naar Schiphol Airport voor € 7,50 2e klas en € 10,- 1e klas. Claim je couponcodes via de knop in de mail.

Voor een geselecteerde groep klanten hebben we daarnaast nog een mooie aanbieding voor een dagje Amsterdam inclusief Rijksmuseum.

Update 20 augustus:Vandaag worden alweer de laatste Zomerdeals verzonden! Je kunt deze keer iemand meenemen in de trein met een Meereiskaart voor wel een hele lage prijs: € 10,-
Daarnaast kun je nog t/m 31 augustus gebruik maken van de Starbucks actie.


Via de mail een code ontvangen voor de meereiskaart voor € 10,= ontvangen, Verzilveren voor 31 augustus, bruikbaar tot en met 30 september. Echter bij het verzilveren MOET je al een datum invullen. Dit beperkt het gebruikmaken van dit aanbod drastisch. De meereiskaarten die via de reclamepost huis aan huis worden verspreid, hebben deze beperking niet. Een E-ticket kun je ook op een later moment na aankoop voorzien van een datum. Deze aanbieding is niet echt klantvriendelijk voor de eigen klanten van de NS.

Superhandig overzicht!

Reageer