beantwoord

Opwaardering

  • 4 August 2016
  • 1 reactie
  • 78 Bekeken

Voor mijn verjaardag kreeg ik een opwaardering code, indien ik hiervan gebruik zou maken zit ik in de 1e klas en mijn man in de 2e
wij reizen altijd samen dus waarom 1 code? 🙂
icon

Beste antwoord door Brian NS 4 August 2016, 18:18

Beste Willeke,Welkom op het NS Serviceforum. Deze code is gegeven door NS extra en alleen geldig voor jou. Mocht je man ook een NS abonnement hebben, en hij heeft zich aangemeld voor NS Extra, krijg hij wellicht ook nog zo'n code. De acties die NS Extra uitgeeft zijn echt voor de persoon die zich daarvoor heeft aangemeld, er wordt dus geen rekening gehouden met wie er samen worden gereisd. Of met een ander persoon die op hetzelfde adres staat ingeschreven. Hopelijk zie je toch kans om van dit leuke extraatje gebruik te maken!
Bekijk origineel

1 reactie

Beste Willeke,

Welkom op het NS Serviceforum. Deze code is gegeven door NS extra en alleen geldig voor jou. Mocht je man ook een NS abonnement hebben, en hij heeft zich aangemeld voor NS Extra, krijg hij wellicht ook nog zo'n code. De acties die NS Extra uitgeeft zijn echt voor de persoon die zich daarvoor heeft aangemeld, er wordt dus geen rekening gehouden met wie er samen worden gereisd. Of met een ander persoon die op hetzelfde adres staat ingeschreven. Hopelijk zie je toch kans om van dit leuke extraatje gebruik te maken!

Reageer