beantwoord

Upgrade naar i dag reizen 1e klas

  • 11 September 2015
  • 2 reacties
  • 293 Bekeken

Dank voor de upgrade, maar mijn vrouw heeft ook een OV jaarkaart en wij reizen altijd samen. Krijgt zij ook een upgrade van 2e klas naar eerste klas? Mevr, J,Zomer-Sieders Kaart nr.3528 0******
Zij in de 2e klas en ik in de eerste is ook niet gezellig.

vr. groet
Koen Zomer
icon

Beste antwoord door Sivan NS 11 September 2015, 21:57

Dag Kzomer, en welkom!Ik heb het kaartnummer even verwijderd, aangezien dit een openbaar forum is en we niet willen dat iemand jouw gegevens opslaat.Indien jouw vrouw geen bericht heeft gehad, ben ik bang dat dit ook niet meer gebeurt. Misschien kun je voor haar een klassewissel aanvragen? Ook met haar abonnement kun je een dag van 2e naar 1e klas wisselen. Ga naar een NS-kaartautomaat voorzien van een OV-chipkaartlogo. Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer, rechtsonder op de automaat (OV-chipkaartlogo). Kies op het scherm voor ’Wijzig klasse’ en kies vervolgens voor Toeslag 2-1 Dag, Daluren of Weekend afhankelijk van het moment waarop jullie 1e klas willen reizen. Houd de OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. De klasse is nu tot 4.00 uur ’s nachts gewijzigd.
Bekijk origineel

2 reacties

Als ze die niet al ontvangen heeft, dan krijg ze hem niet.
Dag Kzomer, en welkom!

Ik heb het kaartnummer even verwijderd, aangezien dit een openbaar forum is en we niet willen dat iemand jouw gegevens opslaat.

Indien jouw vrouw geen bericht heeft gehad, ben ik bang dat dit ook niet meer gebeurt. Misschien kun je voor haar een klassewissel aanvragen? Ook met haar abonnement kun je een dag van 2e naar 1e klas wisselen. Ga naar een NS-kaartautomaat voorzien van een OV-chipkaartlogo. Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer, rechtsonder op de automaat (OV-chipkaartlogo). Kies op het scherm voor ’Wijzig klasse’ en kies vervolgens voor Toeslag 2-1 Dag, Daluren of Weekend afhankelijk van het moment waarop jullie 1e klas willen reizen. Houd de OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. De klasse is nu tot 4.00 uur ’s nachts gewijzigd.

Reageer