beantwoord

Eerste klas dal abonnement of is het toch 2de klas ?

  • 2 januari 2019
  • 1 reactie
  • 115 Bekeken

Iemand ervaring mee.
Gekocht/besteld een dal uren kaart bij de NS met aanvulling naar 1ste klas.

Op mijn NS zie ik staan dat dit abonnement 2de klas is. Uiteraard meteen veranderd in 1ste klas.
Krijg ik nu nog meer in rekening dan de € 106,-- + € 28,-- (voor 1ste klas) ??

Met vriendelijke groet, de beste wensen voor 2019 en veel reisplezier.

MumbleJumble
icon

Beste antwoord door Tochjo 2 januari 2019, 13:03

Uit uw verhaal leid ik af dat u NS Flex Dal Vrij 1e klas hebt aangeschaft voor 134 euro. Daarmee mag u onbeperkt in de eerste klas reizen als u in de daluren incheckt.De instelling in Mijn NS is alleen voor reizen buiten de afgekochte uren, dus bij Dal Vrij voor reizen in de spitsuren. U hebt nu aangegeven dat u ook in de spitsuren in de eerste klas wil reizen. Voor die reizen zal u (naast de 134 euro voor reizen in de daluren) de ritprijs 1e klas vol tarief in rekening worden gebracht. Wilt u in de spitsuren tweede klas reizen, kies dan in Mijn NS voor 2e klas. Dan zal voor reizen waarvoor in de spitsuren is ingecheckt, de ritprijs 2e klas vol tarief in rekening gebracht worden.
Bekijk origineel

1 reactie

Badge +3
Uit uw verhaal leid ik af dat u NS Flex Dal Vrij 1e klas hebt aangeschaft voor 134 euro. Daarmee mag u onbeperkt in de eerste klas reizen als u in de daluren incheckt.

De instelling in Mijn NS is alleen voor reizen buiten de afgekochte uren, dus bij Dal Vrij voor reizen in de spitsuren. U hebt nu aangegeven dat u ook in de spitsuren in de eerste klas wil reizen. Voor die reizen zal u (naast de 134 euro voor reizen in de daluren) de ritprijs 1e klas vol tarief in rekening worden gebracht. Wilt u in de spitsuren tweede klas reizen, kies dan in Mijn NS voor 2e klas. Dan zal voor reizen waarvoor in de spitsuren is ingecheckt, de ritprijs 2e klas vol tarief in rekening gebracht worden.

Reageer