beantwoord

NS Flex stopzetten

  • 2 March 2020
  • 1 reactie
  • 144 Bekeken

Hi, ik heb een studentenreisproduct, maar sinds ik NS flex heb krijg ik niet meer de 40% korting buiten mijn abonnement om, hoe kan dit? Kan ik dit ergens goed zetten of is het dan nodig om direct NS flex stop te zetten? 

 

 

icon

Beste antwoord door Thom 2 March 2020, 11:43

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +4

Mogelijk heeft u een Studentenabonnement en een NSFlexabonnement op één kaart proberen te zetten. Dat gaat nooit goed werken. Ze moeten elk op een aparte kaart. U kunt het beste contact opnemen met Klantenservice, want wij kunnen u hier verder niet helpen. U kunt dit zelf ook niet regelen. Flex stopzetten na een maand kan wel, maar als u het pas heeft gemerkt, zal dat haast niet.

 


Contact opnemen met Klantenservice kan op meerdere manieren. Is het ingewikkeld, of bent u niet zo handig met sociale media, doe het dan telefonisch: Klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55, en tegen lokaal tarief. U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten, druk dan op 'Chat met NS'. Het kan ook heel goed door een berichtje te sturen naar Twitter of Facebook. Deze contactmogelijkheden werken doorgaans wat sneller dan met de telefoon vanwege de wachttijden, en u kunt een eventuele bijlage meesturen.

Reageer