beantwoord

NS Flex voor minderjarig gezinslid

  • 5 september 2018
  • 4 reacties
  • 278 Bekeken

Goedemiddag,

Ik wil graag een NS flex kaart voor mijn dochter aanschaffen,(ik heb er al één) zodat deze niet steeds hoeft op te laden.
Nu kan ik die niet op haar naam aanvragen (met mijn ideal) omdat ze nog geen 18 is en als ik hem op mijn eigen naam aanvraag staat haar foto erop met mijn naam.
Weet iemand of hier een oplossing voor is?
Alvast dank voor je reactie.

Vriendelijke groet,
Menno
icon

Beste antwoord door Slidestops 5 september 2018, 14:33

Hier is helaas nog geen oplossing voor, maar er wordt wel aan gewerkt.Misschien is in de tussentijd automatisch opladen een oplossing?
Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Hier is helaas nog geen oplossing voor, maar er wordt wel aan gewerkt.

Misschien is in de tussentijd automatisch opladen een oplossing?
Reputatie 7
Badge +3
Flex is niet beschikbaar voor minderjarigen. De reden is dat er (net als bij telefoonrekeningen) problemen kunnen ontstaan over wie er aansprakelijk is voor de kosten die minderjarigen maken. Rechters blijken ouders die daarvoor getekend hebben maar vervolgens alsnog weigeren te betalen vaak gelijk te geven. Aangezien NS niet met onbetaalde rekeningen wil blijven zitten is Flex niet voor minderjarigen beschikbaar.
Hi Mennons. Welkom bij de Community.

Zoals door de andere leden al aangegeven: NS Flex is niet beschikbaar voor minderjarigen. NS Flex is nog volop in ontwikkeling en we willen dit zeker beschikbaar gaan maken in de toekomst!
Dank voor jullie snelle reacties!

Reageer