beantwoord

onduidelijke factuurToon eerste bericht

35 reacties

Reputatie 7
Badge +3

Die € 3,19 is berekend alsof je ook na 12-05 nog recht zou hebben op € 3,10 per maand korting op Dal Voordeel, want € 4,95 - (17/30 * 3,10) = € 3,19

Zover was ik gisteravond (of liever vannacht) ook gekomen. Verrekend is €1,76, zijnde de 17 dagen van 5-5 t/m 21-5. Echter is er met de Dal Voordeel factuur geen actiekorting gegeven t/m 21-5 maar t/m 12-5. Er zou dan teveel actiekorting zijn verrekend, over de periode 13-5 t/m 21-5.

Badge +3

Check, dus 9/30 * € 3,10 = € 0,93 terug graag. @Erryt NS gaf al aan dat voor je te willen regelen.

bedankt allemaal! Ik geloof jullie, maar zit vandaag in een heftige migraineaanval, denk dat ik het morgen of overmorgen wel begrijp. Inmiddels weet ik geeneens meer hoeveel 1+1 is en kan ik ternauwernood naar het scherm kijken. Nogmaals, heel erg bedankt allemaal!!! Wat mij betreft kan @ErrytNS het in orde maken en kan dit item gesloten worden.

 

 

Reputatie 7
Badge +3

Als je al geen migraine had zou je het van deze hele breinbreker wel krijgen.😁 Beterschap.

Om het in orde te brengen zal Erryt wel via PB je gegevens willen hebben.

Hopelijk zijn de volgende facturen, ook als je weer eens wijzigt, beter begrijpbaar. Wat het denk ik nu complex maakte was dat je met 2 verschillende actiekortingen zat, die dan ook nog eens niet correct met elkaar verrekend zijn. 

Wat vervelend zeg. Hopelijk knap je snel weer op. Het topic blijft wel staan dus die kan je rustig met rust laten. Als het je uitkomt mag je mij een privébericht sturen zodat ik je gegevens kan ontvangen voor de correctie. Ik ben niet alle dagen actief, maar volgende week wel wat vaker dan normaal.

Wat is PB? Sorry, maar ik zit verder nooit op social media en heb dus geen idee. Kan ik ErrytNS mailen? Ah, persoonlijk bericht zeker?

 

Badge +3

Een privébericht. Klik daarvoor op Erryts profiel op de knop Stuur bericht.

Tjop, gedaan! Fijne avond verder allemaal!

 

De 93 cent is inmiddels verrekend of zal verrekend worden met de eerst volgende factuur.

Badge +3

De 93 cent is inmiddels verrekend of zal verrekend worden met de eerst volgende factuur.

Oke dan, kostte wat moeite maar zo rekenen we met zijn allen @Stakingpaniek vanzelf rijk 🤣

Reageer