beantwoord

onduidelijke factuur


Hallo, ik ben op 5 mei overgegaan van flex daluren en weekend korting voor een actiebedrag van 2,50 p.m. naar weekend vrij voor €34,95 met een actie van 25% korting. Bij dat laatste heb ik een aanvulling genomen van 1e klas reizen in het weekend voor €9,- en daluren korting doordeweeks voor €3,40 p.m.

Kan iemand mij deze factuur uitleggen en dan vooral het bedrag bij actiekorting?

 

Ik wil het gewoon graag begrijpen, want volgens mij klopt dit bedrag niet. Ook vind ik de rest van de factuur nogal hocus pocus. En dat voor een wiskundige, die wel rekenen kan :-)

 

Punt is dat de klantenservice me al zes uur lang heeft beziggehouden en urenlang in de wacht heeft gezet. En ze wat mij betreft uiteindelijk met een lulverhaal komen. Ik wil het in ieder geval snappen, want zó durf ik nooit meer te wisselen en heb ik geen vertrouwen meer in de NS. Dat betekent dat ik mijn abonnement en mijn kaart en alles laat verwijderen en nooit meer met de trein zal reizen. Gewoon omdat ik het vertrouwen mis en ze blijkbaar gewoon geld kunnen inhouden wat ze willen, zonder het ooit uit te leggen of in orde te maken.

icon

Beste antwoord door Erryt NS 13 June 2023, 21:53

Bekijk origineel

35 reacties

Reputatie 7
Badge +3

Die € 3,19 is berekend alsof je ook na 12-05 nog recht zou hebben op € 3,10 per maand korting op Dal Voordeel, want € 4,95 - (17/30 * 3,10) = € 3,19

Zover was ik gisteravond (of liever vannacht) ook gekomen. Verrekend is €1,76, zijnde de 17 dagen van 5-5 t/m 21-5. Echter is er met de Dal Voordeel factuur geen actiekorting gegeven t/m 21-5 maar t/m 12-5. Er zou dan teveel actiekorting zijn verrekend, over de periode 13-5 t/m 21-5.

Badge +3

Check, dus 9/30 * € 3,10 = € 0,93 terug graag. @Erryt NS gaf al aan dat voor je te willen regelen.

bedankt allemaal! Ik geloof jullie, maar zit vandaag in een heftige migraineaanval, denk dat ik het morgen of overmorgen wel begrijp. Inmiddels weet ik geeneens meer hoeveel 1+1 is en kan ik ternauwernood naar het scherm kijken. Nogmaals, heel erg bedankt allemaal!!! Wat mij betreft kan @ErrytNS het in orde maken en kan dit item gesloten worden.

 

 

Reputatie 7
Badge +3

Als je al geen migraine had zou je het van deze hele breinbreker wel krijgen.😁 Beterschap.

Om het in orde te brengen zal Erryt wel via PB je gegevens willen hebben.

Hopelijk zijn de volgende facturen, ook als je weer eens wijzigt, beter begrijpbaar. Wat het denk ik nu complex maakte was dat je met 2 verschillende actiekortingen zat, die dan ook nog eens niet correct met elkaar verrekend zijn. 

Wat vervelend zeg. Hopelijk knap je snel weer op. Het topic blijft wel staan dus die kan je rustig met rust laten. Als het je uitkomt mag je mij een privébericht sturen zodat ik je gegevens kan ontvangen voor de correctie. Ik ben niet alle dagen actief, maar volgende week wel wat vaker dan normaal.

Wat is PB? Sorry, maar ik zit verder nooit op social media en heb dus geen idee. Kan ik ErrytNS mailen? Ah, persoonlijk bericht zeker?

 

Badge +3

Een privébericht. Klik daarvoor op Erryts profiel op de knop Stuur bericht.

Tjop, gedaan! Fijne avond verder allemaal!

 

De 93 cent is inmiddels verrekend of zal verrekend worden met de eerst volgende factuur.

Badge +3

De 93 cent is inmiddels verrekend of zal verrekend worden met de eerst volgende factuur.

Oke dan, kostte wat moeite maar zo rekenen we met zijn allen @Stakingpaniek vanzelf rijk 🤣

Reageer