vraag

Prijs flex weekend vrij: verschil online afsluiten en bevestigingsmail


Reputatie 4
Beste allemaal,

Zojuist heb ik mijn NS Flex aangepast naar NS Flex Weekend Vrij. In het online overzichtje stond dat ik voor Flex Weekend Vrij, in combinatie met 1e klas reizen in het weekend en 40% buiten de spits, 41 euro per maand mocht aftikken.

  • NS Flex Weekend Vrij 32,-
  • 1e klas reizen in weekend 6,-
  • 40% korting buiten de spits 3,-
In de bevestigingsmails zie ik echter het bedrag van 40 euro.

  • NS Flex Weekend Vrij 31,-
  • 1e klas reizen in weekend 6,-
  • 40% korting buiten de spits 3,-
Nu kan die ene euro me persoonlijk gestolen worden, maar het is niet echt duidelijk of ik straks 40 of 41 euro betaal. Iemand een idee?

7 reacties

De prijzen, waaronder het BTW-tarief (van 6 naar 9%) zijn vanaf 1 januari 2019 verhoogd.
Reputatie 6
Badge +1
@Carl van de Wouw Dat verklaart nog niet waarom het overzicht verschilt van de e-mail. Daarnaast wordt aangegeven dat het "zojuist" is aangepast, dus dan zou de verhoging al verwerkt moeten zijn. En zelfs als dat wel de reden zou zijn, zou ik eerder verwachten dat het bedrag in de e-mail hoger is.
Ik zou gewoon even contact op nemen met de NS Klantenservice van NS Flex.
Reputatie 4
Ja misschien dat iemand hier wat meer weet hierover; respons van de klanten service liet de vorige keer dagen op zich wachten 😇
Badge +3
Er zit nog wat oude info in het bestelsysteem, die aangepast moet worden.

Zo kreeg je van de week bij het bestellen van een (redelijk duur) Trajcect Vrij ook de tip dat een Altijd Vrij voor € 333 (per maand op jaarbasis) wellicht gunstiger was, maar dat kost vanaf 1 januari € 346 (en de maandelijks opzegbare Flex versie €1 meer) 😯
Het lijkt me inderdaad dat de mails nog niet zijn aangepast, zoals Robert B al suggereert. Ik ga hier melding van maken voor je, bryan. Zodra ik een reactie heb kom ik bij je terug.
Helaas nog geen reactie van mijn collega's op dit topic. Ik kom erop terug zodra ik meer weet.

Reageer