beantwoord

tijdelijk stopzetten ns flexToon eerste bericht

27 reacties

Hoezo denk je dat er geen tussentijdse facturen meer zijn, @Robert B? Telkens bij een overstap binnen de lopende maand wordt er (mijn ervaring) een factuur gemaakt met de verrekening van de abonnementsgelden. Gisteren zag ik nog een case waarbij NS Flex Weekend Vrij in de eerste maand (ik weet niet meer waarom er coulance is gegeven) werd omgezet naar NS Flex zonder abonnement. De verrekening van het te veel betaalde abonnementsgeld was sneller terug dan het saldo dat na het activeren wordt gerestitueerd (op de eerste ‘echte’ factuur met ritprijzen). 

Badge +3

Mijn meest recente ervaringen waren anders, maar blijkbaar wisselt het.

In het verleden wel eens gewisseld enkele dagen voor de factuurdatum en facturen gehad van € 0,17 (1 dag Dal Voordeel) en € 0,27 (4 dagen Weekend Voordeel).

Op zich wel fijn die tussentijdse facturen, vooral als het om een creditfactuur gaat van een duur abonnement naar Basis. Hoef je niet tot een maand op je geld te wachten. Aan de andere kant wel prettig om één factuur per maand te krijgen.

Hoe dan ook, als er op een factuur abonnementskosten ontbreken (zoals in het verleden een paar keer gebeurd is) dan volgen die nog op aparte factuur (heeft @Momo ervaring mee, geloof rond 15/17 augustus of oktober) óf op je volgende maandfactuur erbij (eigen ervaring).

Ook wel eens gehad dat bij Dal Voordeel de 40% weekend wel op een factuur stond maar de 40% buiten de spits niet. Die €3 kwam er op de volgende maandfactuur alsnog bij.

Reageer