beantwoord

Vreemde kosten NS flex

  • 10 januari 2019
  • 2 reacties
  • 208 Bekeken

Hoi,

Sinds een maand gebruik ik Ns Flex, hartstikke tevreden, niks aan de hand. Voor mijn eerst maand speelde ik het veilig en ging voor een lage Flex op rekening, nadat ik mijn eerste factuur kreeg, en zag dat ik redelijk wat kwijt was aan trein en reiskosten. Besloot ik voor Ns Flex Dal Vrij te gaan. Dus toen ik eenmaal mijn abonnement kon aanpassen heb ik dat dan ook gedaan. Sinds ik mijn nieuwe abonnement heb afgesloten, heb ik er nog geen gebruik van gemaakt. (letterlijk niet) Nou log ik zojuist in, en zag tot mijn stomme verbazing dat er uit het niets zo lijkt het, 40 euro aan kosten bij zijn gekomen onder: Reis- en overige kosten. Wat ik natuurlijk heel vreemd vind aangezien ik er letterlijk nog geen gebruik van heb gemaakt. Ik heb 6 januari voor het laatst met het openbaar vervoer gereisd, 7 januari kreeg ik mijn factuur binnen voor wat ik de afgelopen maand heb gereisd. Daarna heb ik mijn abonnement gewijzigd en niet meer gebruikt... Waar kunnen deze kosten vandaan komen? Mijn reis historie klopt verder, niemand heeft met mijn persoonlijke ov gereisd etcetera... Ik heb overigens met klantenservice gebeld, prima geholpen maar helaas kon meneer niks doen totdat ik mijn factuur binnen had en op basis daarvan konden we zien waar die kosten vandaan kwamen. Lijkt mij dat er vast wel nu al gekeken kan worden toch? Ik had het liever laten rusten totdat ik mijn factuur binnen krijg maar het knaagt toch aan mij.

Graag hoor ik van jullie!
icon

Beste antwoord door Jouke NS 11 januari 2019, 09:11

Inmiddels is duidelijk geworden dat de kosten zijn voor reizen aan het begin van de maand januari, nog voordat Saidje zijn abonnement heeft aangepast.
Bekijk origineel

2 reacties

Hallo Saidje en welkom bij de NS Community.

Dat is inderdaad opvallend, zeker als je niet gereisd hebt. Ik wil graag met je meekijken om vast te stellen wat er wellicht aan de hand is. Kun je me een privébericht sturen met je naam, adres, woonplaats, geboortedatum, kaartnummer en e-mailadres? Dan ga ik kijken wat ik kan achterhalen. Een privébericht stuur je door op mijn naam te klikken en te kiezen voor "Stuur Bericht".
Inmiddels is duidelijk geworden dat de kosten zijn voor reizen aan het begin van de maand januari, nog voordat Saidje zijn abonnement heeft aangepast.

Reageer