beantwoord

Weekend vrij niet zichtbaar bij inchecken

  • 22 september 2018
  • 3 reacties
  • 332 Bekeken

Even een vraag heb weekend vrij ns flex als ik bij het poortje kom meldt hij reizen op rekening maar geen weekend vrij in mijn account van de ns staat wel weekend vrij flex waarom meldt hij geen weekend vrij dat ik geen verrassing krijg hoe werkt dat nou percies
icon

Beste antwoord door Tochjo 22 september 2018, 09:30

Bij NS Flex staat het abonnement niet op de kaart zelf. U kunt in Mijn NS zien welk abonnement actief is. Als u een e-mailbevestiging hebt ontvangen dat u NS Flex Weekend Vrij hebt, dan kunt u dat ook als bevestiging zien. Dat het abonnement niet op de kaart zelf staat, maakt het mogelijk om eenvoudig wijzigingen door te voeren in Mijn NS zonder dat deze bij een kaartautomaat bevestigd hoeven te worden.Bij het in- en uitchecken ziet u op het schermpje inderdaad alleen staan "Reizen op Rekening Trein", zonder enige vermelding van het Weekend Vrij-abonnement. Maar dat is dus precies zoals het hoort. U checkt gewoon in en uit met de OV-chipkaart waarop NS Flex staat, en aan het eind van de maand krijgt u een factuur waarop de ritten in het weekend een prijs van 0,00 euro hebben.
Bekijk origineel

3 reacties

Badge +3
Bij NS Flex staat het abonnement niet op de kaart zelf. U kunt in Mijn NS zien welk abonnement actief is. Als u een e-mailbevestiging hebt ontvangen dat u NS Flex Weekend Vrij hebt, dan kunt u dat ook als bevestiging zien. Dat het abonnement niet op de kaart zelf staat, maakt het mogelijk om eenvoudig wijzigingen door te voeren in Mijn NS zonder dat deze bij een kaartautomaat bevestigd hoeven te worden.

Bij het in- en uitchecken ziet u op het schermpje inderdaad alleen staan "Reizen op Rekening Trein", zonder enige vermelding van het Weekend Vrij-abonnement. Maar dat is dus precies zoals het hoort. U checkt gewoon in en uit met de OV-chipkaart waarop NS Flex staat, en aan het eind van de maand krijgt u een factuur waarop de ritten in het weekend een prijs van 0,00 euro hebben.
Duidelijk antwoord bedankt weet genoeg
Goed uitgelegd, Tochjo :)

@hansboeijkens
Ik heb de titel van je topic nog iets aangepast zodat deze beter op je bericht aansluit.

Reageer