beantwoord

Abonnementswijzer

  • 29 april 2015
  • 2 reacties
  • 241 Bekeken

Sinds de NS website is veranderd, mis ik de abonnementswijzer die je op de NS website kon raadplegen. Ik hoop dat de abonnementswijzer weer terug kan komen, en ik hoop dat de nieuwe abonnementswijzer iets meer specifieker kan zijn? Uit de vorige abonnementswijzer word niet specifiek naar de consumenten gevraagd of je bijvoorbeeld naast de trein ook gebruik van zal maken van bus, tram, metro? Of je gebruik van maakt van de IntercityDirect? Of je vaak naar België of Duitsland gaat voor Grens abonnement? Misschien zijn er nog meer dingen bij? Kortom ik hoop dat het tovh terug komt!
icon

Beste antwoord door Keuzereiziger 29 april 2015, 11:07

Ter info: De oude abonnementenwijzer is nog steeds te vinden: http://www.ns.nl/abonnementenwijzer/.

Blijft staan dat Sumber Alam goede tips geeft voor het verbeteren ervan.
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 6
Badge +1
Ter info: De oude abonnementenwijzer is nog steeds te vinden: http://www.ns.nl/abonnementenwijzer/.
Blijft staan dat Sumber Alam goede tips geeft voor het verbeteren ervan.
Reputatie 6
Badge +2
ik hoop dat de nieuwe abonnementswijzer iets meer specifieker kan zijn? Uit de vorige abonnementswijzer word niet specifiek naar de consumenten gevraagd of je bijvoorbeeld naast de trein ook gebruik van zal maken van bus, tram, metro? Of je gebruik van maakt van de IntercityDirect? Of je vaak naar België of Duitsland gaat voor Grens abonnement? Misschien zijn er nog meer dingen bij?
Het lijkt me erg lastig te maken. En dan nog zou het alleen voor gegeven reizen de goedkoopste mogelijkheid uitrekenen, terwijl ook de reizen kunnen afhangen van het geheel van tarieven en regels (je reist bijvoorbeeld in de daluren omdat dat goedkoper is, of je maakt extra reizen als je een abonnement hebt). Het wordt dan toch zelf puzzelen.

Reageer