beantwoord

Railplus niet meer gratis bij VDU?

  • 16 January 2018
  • 8 reacties
  • 356 Bekeken

Reputatie 7
Badge
Op de NS website staat ineens "Extra voordelen van uw VDU abonnement:
15% korting op internationale reizen met RAILPLUS, voor € 15 extra per jaar"
maar er is alleen bericht gestuurd dat de 25% naar 15% ging. Niets gezien over die 15 euro, die voor 60+ gratis is volgens https://www.nsinternational.nl/nl/tickets-kopen/rondreistickets/railplus-bestellen (onderaan: "Heeft u een 'oud' Voordeelurenabonnement en bent u 60 jaar geworden, dan heeft u recht op een gratis RAILPLUS kaart. Deze is aan te schaffen bij een Tickets & Service loket in een van de NS stations.")
???
icon

Beste antwoord door Thom 16 January 2018, 00:12

Bekijk origineel

8 reacties

Reputatie 7
Badge +4
Railplus is nog steeds gratis bij het VDU bij 60 plus, maar de korting is teruggebracht tot 15 procent. Als je Railplus op je Bahncard 25 hebt, geldt de korting van 25 procent in Duitsland nog wel gewoon. Je moet dan ouder dan 60 zijn.

Railplus heeft geen zin als je het ook op je Bahncard hebt staan.
Reputatie 7
Badge
Railplus is nog steeds gratis bij het VDU bij 60 plus, maar de korting is teruggebracht tot 15 procent. Als je Railplus op je Bahncard 25 hebt, geldt de korting van 25 procent in Duitsland nog wel gewoon. Je moet dan ouder dan 60 zijn..
waarom staat het wel correct op https://www.nsinternational.nl/nl/tarieven-en-kortingen/overige-kortingen-met-de-trein en https://www.nsinternational.nl/nl/tarieven-en-kortingen/voordeelurenabonnement-60 en https://www.nsinternational.nl/nl/tickets-kopen/rondreistickets/railplus-bestellen , en niet op https://www.ns.nl/abonnementen/overig/voordeelurenabonnement.html ?
Reputatie 7
Badge +4
Mooie vraag voor NS, ik ga niet over tegenstrijdige informatie.:D
Ik begrijp dat op deze pagina de info ontbreekt over het feit dat Railplus voor 60-plussers gratis is? Ik zal dit neerleggen bij onze websitebeheerder zodat deze info toegevoegd kan worden.
pagina aangepast!
Reputatie 7
Badge +4
Kijk, dat helpt!
Reputatie 7
Badge
pagina aangepast!geeft me beter gevoel 🙂
Badge +3
Mischien nog erbij zetten (ook al staat dat verderop wel) bij Keuzedagen dat deze ook op papier te krijgen zijn à € 1,50 extra per keuzedag, met als voordeel dat ze dan heel het jaar geldig zijn.

Reageer