beantwoord

Schin op Geul heeft geen NS paal

  • 16 July 2021
  • 5 reacties
  • 115 Bekeken

  • Op het juiste spoor
  • 0 reacties

Ik ben ingecheckt in Maastricht bij NS maar kon in Schin op Geul niet uitchecken want er was geen NS paal. 

icon

Beste antwoord door FFFF 16 July 2021, 17:33

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 3

Dat klopt, want tussen Maastricht en Heerlen wordt door Arriva gereden en niet door NS. U had dus bij Arriva in moeten checken op Maastricht.

U heeft nu een gemiste uitcheck bij NS die u (later) via de klantenservice of Mijn NS of anders uitcheck gemist kunt corrigeren.

Let er op dat u bij de goede vervoerder incheckt. Bij controle kunt u anders namelijk een boete van Arriva krijgen. 

Tussen Maastricht en Schin op Geul rijdt Arriva en niet de NS. U moet dan inchecken bij Arriva. Inchecken bij NS kan een boete opleveren, omdat u geen geldig vervoersbewijs heeft. Neem contact op met de klantenservice als u NS-flex heeft. Anders kunt u geld terugvragen via uitcheckgemist.nl.

Reputatie 7
Badge +3

Het is volkomen logisch dat er geen NS paaltjes staan in Schin op Geul aangezien NS niet rijdt op het traject Maastricht - Schin op Geul - Heerlen. Hier rijdt Arriva,  u had dan ook moet inchecken bij Arriva.

Reputatie 7
Badge +3

Dat kan kloppen dat er geen NS paaltjes zijn op station Schin op Geul. NS stopt daar niet. Het is een traject van Arriva. Je had dus moeten inchecken bij Arriva. Op station Schin op Geul staan alleen Arriva paaltjes.

Beste hfvd en welkom bij de NS Community. Inmiddels hebben een aantal users uitgelegd waarom er geen NS paal is op Schin op Geul. 

Omdat je wel bent ingecheckt is het goed om contact op te nemen met de klantenservice om de incheck te corrigeren. 

 

 

Reageer