De forumdatabase is niet altijd consistent

  • 21 augustus 2015
  • 2 reacties
  • 130 Bekeken

Reputatie 6
Badge +2
De forumdatabase is niet altijd consistent: https://forum.ns.nl/search/activity?type=topics&userid=131 vermeldt dat deze gebruiker het topic https://forum.ns.nl/ns-extra-35/welkom-ns-extra-13036 gestart heeft, maar dat is niet terug te vinden in https://forum.ns.nl/members/hessel-ns-131. Bovendien lijkt de datum van het starten van het topic niet te kloppen.

2 reacties

Hoi Dennis,

Dit topic is door Hessel al gemaakt toen het nog niet openbare informatie betrof. Ik vermoed dat dit de oorzaak is. Overigens lijkt mij dit niet heel erg belangrijk voor het forum zelf.
Reputatie 6
Badge +2
Aha, dat verklaart waardoor het lijkt of er drie maanden lang totaal geen interesse was voor NS Extra, en het daarna ineens storm liep.

Het blijft heel verwarrend om op de plaats van de publicatiedatum ineens zonder dat dat aangegeven wordt de veel eerdere datum van schrijven te zien. Als iedereen op basis van "Recente topics" het forum zou volgen zou dit topic zelfs geheel onopgemerkt zijn gebleven, omdat het daar heel diep weggestopt ineens stilletjes is tussengevoegd. Bovendien is het zoals gezegd volgens de activiteitenlijst op https://forum.ns.nl/members/hessel-ns-131 zelfs helemaal nooit gestart.

Reageer