Feedback over het Serviceforum

  • 10 February 2014
  • 458 reacties
  • 16273 Bekeken


Toon eerste bericht

458 reacties

Vanmiddag = middag

"Nogmaals, het forum is voor een serieus bedrijfsforum" --ojee was DAT de bedoeling ?
" veel te veel gevuld met off-topic geleuter " ---jij moet de functionaliteit van offtopicgeleuter niet onderschatten hoor Anodinges.

Ik zit hier lekker in katharsis....helemaal mn huisje gevonden
Krijgt/heeft iedere email dat ergens een antwoord is geplaatst de verwijzing + link naar de vragenlijst? Niet alleen de topicstarter?

Badge +3
Right... Waren de gratis te kijken voetbalwedstrijden uitverkocht?
Geen idee, ik volg geen voetballen 🙃
Badge +3
De vraag is natuurlijk hoe ze aan je e-mailadres komen. 🤔
@Henk_NL De user had de fout gemaakt ook mij dit bericht te sturen. Inmiddels is de gebruiker verwijderd van de NS Community.
Goed verhaal zeg... 🤔

@Danny NS ontving net toevallig hetzelfde in zijn inbox en is direct aan de slag gegaan. Mocht je weer eens zoiets ontvangen, dan zien we dat graag terug.
Als ze die hadden gehad had ik al bij inSided aan de deur gestaan @Robert B, kreeg dit gewoon per DM. Slechte copy/paste wss.

Ander vraagje. Waarom levert iedere rapportage me tegenwoordig een favoriet op die ik niet kan openen (geen toegang)?

Gerapporteerde berichten worden door ons verwijderd. Die pakken we direct op. Of bedoel je dat niet?
Reputatie 7
Badge +3
Er zijn ook wat dingetjes veranderd wat betreft de prive berichten. Eerder deze week had ik opeens dat de nieuwste berichten in een gesprek ineens bovenaan stonden ipv onderaan en ik miste veel oude berichten. 1 of 2 dagen later stonden de nieuwste berichten weer als vanouds onderaan maar stonden wel de gesprekken met leden waarin de meeste recente berichten waren ontvangen of verstuurd onderaan in mijn inbox. Dat is nu weer bovenaan als ik nu kijk.
En ik ben ook geen oude berichten kwijt, die zijn nu onderverdeeld in meerdere pagina's. Volgens mij was dat al veel langer een wens van sommige leden hier omdat tablets vastiepen vanwege de vele berichten.
Reputatie 7
Badge +4
Dat is nu weer bovenaan als ik nu kijk.

Dat laatste mag je rustig een zegen noemen.


Mirjam NS is geen reisadviseur maar een oud-moderator.
Gerapporteerde berichten worden door ons verwijderd. Die pakken we direct op. Of bedoel je dat niet?
Dat bedoel ik niet. Zie het bijgevoegde screenshot. Voor iedere rapportage die ik maak, krijg ik een onzichtbaar topic gemaakt door mijzelf in mijn “Favorieten” lijst.
En ik ben ook geen oude berichten kwijt, die zijn nu onderverdeeld in meerdere pagina's. Volgens mij was dat al veel langer een wens van sommige leden hier omdat tablets vastiepen vanwege de vele berichten.
Klopt inderdaad Momo, langere threads in DM zorgt voor problemen op allerlei apparaten.

Oude berichten ben ik er heel, HEEL veel kwijt, onaangekondigd. Alle ontvangen en verzonden (dus ook mijn eigen!) berichten worden verwijderd als NS een forumaccount verwijderd. En aangezien men die functie soms lijkt te gebruiken in plaats van een forumban, zijn hele stukken waardevolle privegesprekken verdwenen. Of ten minste, van het forum verdwenen. Op een gegeven moment werd ik verstandig genoeg om permanent backups bij te gaan houden.
Reputatie 7
Badge +3
Dat is nu weer bovenaan als ik nu kijk.

Dat laatste mag je rustig een zegen noemen.


Alle zegen komt toch van boven Thom?
Net als regen, onweer en omvallende bomen gisteravond. Dit laatste is dan juist weer geen zegen, zeker wanneer die op het spoor liggen.
Reputatie 7
Badge +3
Inderdaad Henk, prive berichten verdwijnen wel wanneer een user verwijderd wordt. Maar afgelopen zondag miste ik opeens berichten met users die nog wel actief zijn, o.a. van jou. Alleen een aantal meest recente berichten waren er nog per gesprek. Nu zijn bv de berichten tussen jou en mij verdeeld over 3 pagina's. Lange threads zijn nu dus opgeknipt en openen op de laatste pagina waardoor ze hopelijk niet meer zorgen voor problemen op sommige apparaten.
Reputatie 7
Badge +4
Alle zegen komt van boven is wel een aardige woordspeling als het om de berichten gaat.

Gisteren regende het zeer hard. Het is voor mij maar een paar honderd meter vanaf het station, maar ik heb een taxi genomen.

Gelukkig ben ik ook gezegend met een kast met droge kleren. Nu al weer rode vlekken op Buienradar boven me, maar we zitten binnen. Flinke donderslagen, het komt in jouw richting.

Je krijgt zin in een beerenburger als je naar buiten kijkt.

Al het spreken over boven komt van beneden.
Reputatie 7
Badge +3
De donderslagen zijn geariveerd en hebben wat regen meegenomen maar (nog?) niet zoveel als gisteravond. Maar we zitten droog binnen inderdaad. En zolang het overdag wanneer ik van en naar het station moet fietsen droog is vind ik het wel best. Wel voor de zekerheid regenpakje mee naar werk.

Twee puntjes vandaag:

 

https://community.ns.nl/off-topic-32/feedback-over-het-serviceforum-331/index15.html#post391760

Speelt nog steeds, kan er op zijn minst een reactie komen vanuit inSided?

 

Verder krijg ik sinds gisteravond wisselend 504 gateway timeouts, terwijl de inSided status pagina aangeeft dat er geen storingen zouden zijn. Wat gaat er fout?

Bovenstaande heb ik uitgezet.

 

Dit kwam inderdaad door een server overload, de storing moet nu weer voorbij zijn.

Net als op 3 november? Je begint je op dat soort momenten toch af te vragen wat de waarde is van die status pagina, als er geen updates worden geplaatst lol.

 

Overigens krijg ik volgens mij bij het opslaan van berichten in dit topic telkens een redirect terug naar pagina 7 (in plaats van 15, waar we nu zijn). Maar dat ga ik bij het plaatsen van dit bericht even opnieuw testen.

Edit; inderdaad, word telkens teruggezet naar pagina 7.

Reputatie 7
Badge +3

Dit kwam inderdaad door een server overload, de storing moet nu weer voorbij zijn.

Overload door alle reacties betreffende de wijzingen van het VDU? Er waren nog nooit zoveel nieuwe users in 1 dag en dan ook veel actief aan het posten.

Zojuist ook een paar keer 504's.

 

Ja, ik kwam ook verrassend genoeg binnen op pagina 7 na bij Recente topics op jouw laatste reactie te klikken (en na posten weer). Wel grappig om 3 jaar oude reacties te lezen (krijg zelf de rambam:joy: ) maar is natuurlijk niet de bedoeling.

 

Wanneer komt er een NS/Webhelp GTA Online party? :heart_eyes:

Reputatie 7
Badge +3

Gaat het je dan om GTA of om de wijn Henk? :wine_glass:  :grin:

De combinatie werkt het beste bij mij :thinking:

Reageer