beantwoord

Gefeliciteerd, een nieuwe rank!

  • 6 februari 2017
  • 37 reacties
  • 762 Bekeken

Reputatie 1
Hoe zet ik deze onzin uit?

Ik wil hier geen PB van ontvangen en ik wil er al helemaal geen email van ontvangen.
icon

Beste antwoord door Anonymous 6 februari 2017, 19:29

Ontvang notificaties van favorieten op Nee en eventueel Ontvang privéberichten van Mensen die ik volg. Al is die laatste optie niet zo handig.
Bekijk origineel

37 reacties

Kijk even bij je profiel, algemene instellingen.
Reputatie 1
En dan? Ik zie geen relevante instelling.
Reputatie 7
Badge +4
De eerste drie instellingen kun je op 'Nee' zetten, zie verder de opmerking van Nooduitgang hieronder.
Ontvang notificaties van favorieten op Nee en eventueel Ontvang privéberichten van Mensen die ik volg. Al is die laatste optie niet zo handig.
Reputatie 1
De eerste drie hebben toch niks met emails en PBs te maken?

En om PBs bijna helemaal uit te schakelen gaat me ook weer wat ver. Al is niet eens zeker of je dit soort systeem PBs dan niet meer ontvangt.
Reputatie 7
Badge +4
Klopt, maar dan ziet u zaken als ranks en dergelijke ook niet. Als u alleen berichten ontvangt van mensen die u volgen, dan zal het aantal berichten sterk afnemen, dan wel u krijgt ze niet meer. Het lijkt me onhandig maar het is maar wat u wilt. Als u niemand volgt, ontvangt u ook geen berichten.
Reputatie 1
Wat ik wil lijkt mij vrij duidelijk toch? ;)
PBs van iedereen behalve PBs over 'ranks' enzo.
Reputatie 7
Badge +4
Ach, behalve van de berichten heeft u ook geen last van de ranks, als dat voor u speelt, tenminste ;-)

Als u geen berichten wilt van het systeem dat u informeert over de ranks, dan krijgt u verder ook geen berichten, vrees ik. Het is ook maar net hoe erg je het vindt, die berichten nemen snel in frequentie af, alleen in het begin is het relatief vaak,
Ontvang notificaties van favorieten op Nee en eventueel Ontvang privéberichten van Mensen die ik volg. Al is die laatste optie niet zo handig.

Hartstikke leuk. NOT, ik word nog steeds per e-mail gespamd met updates over rank, ook na de aanwijzingen te hebben opgevolgd.
Reputatie 2
Het valt wel mee. Je krijgt er drie in het begin: Op het juiste spoor, Sprinter en Intercity, en daar zit ik nog steeds op.
sz1rnbegjyx2v, heb je jouw Instellingen aangepast? Zo ja, en je blijft meldingen krijgen, kun je mij een printscreen sturen van hoe jouw instellingen eruit zien? Dit kun je doen via forum@ns.nl.
Ik denk dat ik nu zoals ik wil geen e-mails meer ontvang. Mocht het toch niet in orde zijn, dan zal ik uw advies opvolgen.
Is dit nog steeds niet fatsoenlijk opgelost. Ben gisteren beginnen op dit forum en nu al 6 mailtjes met privéberichten over mijn rank....
Moet ik daadwerkelijk privéberichten van mensen die ik niet volg uitzetten?
Reputatie 7
Badge +4
U kunt als u ingelogd bent uw naam rechtsboven klikken en dan onder Algemene instellingen een en ander aanpassen. Dat helpt in ieder geval. Bij privéberichten kunt u behoorlijk ingrijpen dan wel stopzetten.

Een nieuwe rank na 7 berichten en zes pb's is niet raar, maar wel erg merkwaardig. Men wil u stimuleren mee te doen op het forum, moet u maar denken. U moet echt verder niks. Veel mensen stellen een vraag en laten het dan voor wat het is.

Na vijftig goede antwoorden kun je spreken van wat kennis van zaken en is de eerste badge in zicht, de meeste mensen komen daar niet aan toe. Dat hoeft ook helemaal niet, hooguit als u het leuk vindt.
Reputatie 7
Badge
Dat gedoe met die ranks is allemaal "kleuterschool" geneuzel uit de tijd dat je nog blij was dat je een plakplaatjes van de juffrouw kreeg.
Gewoon uitzetten, net als priveberichten, wordt je ook niet gespamd door andere Community leden.
Reputatie 1

Beste NS,

 

Kunnen emails over ranks niet gewoon standaard uitgeschakeld worden?

Het via email versturen van dit soort spam wordt gewoon niet op prijs gesteld.

Dat is een persoonlijke mening, Thor89. Anderen vinden dit weer fijn of hebben daar geen last van. Ik ben bang dat deze instelling niet is gewijzigd, dus is bovenstaande nog steeds van toepassing.

Reputatie 1

Anderen vinden dit weer fijn

 

 

Is dat zo? Waar blijkt dat uit?

 

of hebben daar geen last van. 

 

Of hebben er wel last van maar hebben geen zin of weten niet waar ze er over moeten klagen.

Je kan helaas niet iedereen over 1 kam scheren. Niet iedereen deelt dezelfde mening. Hoe vaak krijg je een melding dat je een nieuwe rank krijgt?

Reputatie 1

Elke melding over rank is er een teveel.

 

NS is natuurlijk ook niet de enige die dit soort onzin notificaties verstuurd.

Volgens mij is het vrij simpel; je zet alle notificaties uit, of filtert ze weg met je e-mail programma. De NS biedt een dienst waar je geen gebruik van hoeft te maken, je kunt je desnoods uitschrijven als het echt een probleem is om meldingen te ontvangen.

Reputatie 7
Badge +4

Geen toestemming geven voor notificaties, ze desnoods nog achteraf uitzetten en het is klaar.

 

Veel ondernemingen bedrijven er een soort marketing mee. Als consument wapen je je het beste als je dit soort meldingen voorkomt.

Reputatie 1

Geen toestemming geven voor notificaties, 

 

 

Hoe? Het gaat hier om email.

 

Alles is al gezegd. Ik zou niet teveel vragen stellen, straks wordt je nog gepromoveerd tot reisleider of verdien je een badge ;)

Reputatie 7
Badge +3

Eén ding scheelt, wanneer je eenmaal superuser bent dan houdt dat hele rank gedoe op. En van de rank van superuser krijg je niet eens een PB of mail.:grin:

Reageer