NS International herfst commercial "Wenen" met een verrassende wending ;)

  • 6 oktober 2014
  • 6 reacties
  • 3187 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
NS International laat zich deze herfst van haar romantische kant zien. In de nieuwe commercial zien we een oudere vrouw zich in het grootste avontuur van haar leven storten; ze stapt op de trein naar Wenen, op weg naar een oude liefde.

Met Take This Waltz van Leonard Cohen als begeleidende muziek zien we de vrouw zenuwachtig in de trein zitten, denkend aan die ontmoeting waar ze al zo lang over droomt.

Verrassende wending
In de beelden die NS International op televisie toont, krijgen we een happy end,
in deze tweede video krijgt het verhaal een andere wending.


https://www.youtube.com/watch?v=jaAgnS8PR10 (291 weergaven)

6 reacties

Beste Michiel, bedankt voor het delen van dit filmpje. Wat vinden jullie ervan? Ik heb het topic verplaatst naar 'Off topic' om de vindbaarheid van dit topic te vergroten.
Reputatie 2
Als ik naar Wenen ga, boek in bij Deutsche Bahn Europa-Spezial-kaartjes. Eentje naar Duisburg of Keulen en een voor de verdere reis. Met BahnCard krijg ik 25% korting (kan dat bij NSI inmiddels ook al?) en spaar ik bovendien voor Bonuspunten. Moet je onverhoopt annuleren of wijzigen, bij Deutsche Bahn ben je klaar met het betalen van 15 Euro (vanaf 14 december € 17,50), terwijl je bij NSI al je geld kwijt bent en omboeken niet mogelijk is. Dit van een buitenlandspecialist, die 3 jaar voor ROVER heeft gewerkt en heeft gereisd van Italië naar Zweden, van Engeland tot Bosnië en van Spanje tot Wit-Rusland.
Reputatie 2
Wat ook een groot gebrek is, zijn de gebrekkige mogelijkheden bij het boeken van een slaapwagen en een zitplaatsreservering bij NSI online, (of je moet buiten je schuld om minimaal € 7,50 boekingskosten betalen, als het online of uit de kaartautomaat niet lukt en je alsnog op de tele-service of het loket aangewezen bent, daarvoor moest NSI zich in een hoekje doodschamen!). Reis je alleen en wil je een plek in een 2, of 3-persoonsslaapwagen, vergeet het maar! Alleen peperdure 1p-coupe's zijn te boeken (kost je effe 105 Euro aan toeslag!). Wil je een zitplaats reserveren, moe tje maa rafwachten, of je een plek aan het raam krijgt. Bij Deutsche Bahn kun je tenminste nog aan het raam en aan een tafel reserveren (als deze nog niet op zijn) en een plek in een T2, of T3-slaapwagen? Geen enkel probleem. Daarom al 2 redenen dat ik meestal DB boven NS verkies, alleen als het bij DB duurder is, kijk ik nog of NS nog toevallig iets goedkopers heeft.

Hello,

is there any chance that someone could share the video again because unfortunately it’s not available anymore? Or at least explain what I missed and how this not so happy version ends?

Thank you very much in advance.

Badge +3

The happy version:

 

The less happy version:

 

Thank you ever so much for your help, I really appreciate it.

Reageer