Station Selfie

  • 27 augustus 2014
  • 4 reacties
  • 632 Bekeken

Vanaf 16 augustus ben ik bezig met het maken van station selfies en ik ben van plan om alle stations te bezoeken en ik heb speciaal een website gemaakt http://selfieopstation.123website.nl en ook heb ik een Facebook pagina hierover gemaakt en op dit moment moet ik nog 367 selfies maken en in totaal zijn er 408 stations

Helaas de foto staat niet goed 🙂

4 reacties

Beste mtinga,

Welkom op het NS serviceforum! Leuk initiatief om van elke station een selfie te maken, je hebt nog wel wat te gaan. 😉 Misschien zijn er meer forumleden die ook een station selfies gaan sturen in dit topic. Succes met de overige stations!
Reputatie 6
Badge +2
Leuk!

Overigens, op nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Lijst_van_spoorwegstations_in_Nederland&oldid=41590828 staat inderdaad 408 stations, maar volgens http://www.ns.nl/reizigers/ovchipkaart/reizen/in--en-uitchecken-alle-poortjes.html zijn het er 410.
Waarom ??....

Buiten dat is het gemiddelde station niet meer dan een halte, als je het nog een beetje interessant wil houden zou ik ver voor het station de foto nemen zodat je meer ziet dan alleen een bord met de plaatsnaam.
Reputatie 6
Badge +2
Als er is discussie is over hoe de stationsnaam op het naambord staat kunnen we het op deze site nakijken.

Op station Leeuwarden Achter de Hoven is er overigens geen naambord, de naam van het station staat alleen op het scherm van de beide OV-chipkaartzuilen en op de vertrekstaat.

Reageer