beantwoord

Uitnodiging psychologische keuring

  • 7 december 2017
  • 8 reacties
  • 606 Bekeken

Beste mensen van NS,

Ik heb een aantal weken geleden mijn intake gehad bij het ROCVA voor machinist railvervoer. Ik ben op vootbehoud aangenomen. Ik moet nu mijn psychologische keuring gaan doen, maar nu heb ik nog geen uitnodiging gehad. Hoe lang duurt het ongeveer totdat ik een uitnodiging kan krijgen. Misschien klink ik ongeduldig haha, maar ik wil de test graag achter de rug hebben.

Met vriendelijke groeten,
Lucas Versteegh
icon

Beste antwoord door Erryt NS 7 december 2017, 14:15

Wat leuk, lucas versteegh. Als het goed is heb je ook een contactpersoon gekregen. Deze staat al vermeld bij de vacature. Daar kan je het beste contact mee opnemen.
Bekijk origineel

8 reacties

Reputatie 7
Dat zul je denk ik even bij ROCVA na moeten vragen.. Bij de NS zelf kan daar soms een maand of 2 tussen zitten, afhankelijk van hoe dringend het is
Wat leuk, lucas versteegh. Als het goed is heb je ook een contactpersoon gekregen. Deze staat al vermeld bij de vacature. Daar kan je het beste contact mee opnemen.
Meestal duurt het een maandje voor je iets hoort. Hoor je nou binnenkort echt niets, neem dan even contact op met je intaker. Die kan weer contact leggen met de contactpersoon van NS die dit regelt.
Reputatie 4
Kan idd veel tijd tussen zitten. Heb zelf gehad dat ik een datum kreeg voor de keuring, en meer niet. Moest er toen ook achteraan. Beste kan je idd de contactpersoon, dacht dat dit Paul B was op het ROC even contracteren als je het echt te lang vind duren. Voor de test hoef je niet ongeduldig te zijn, goed de instructies lezen en probeer je goed te concentreren. Hoofddoel van de testen is om te kijken of je langdurig geconcentreerd kan blijven en tussendoor na lange tijd nog fouten kan herkennen. Zelf ben ik altijd juist relaxed als ik naar keuringen moet, het is niet moeilijk maar het duurt wel heel lang zo'n dag in een kamer zitten turen naar een beeldscherm. Zelf ben ik meestal het meest nerveus over de medische keuring omdat ze je kunnen afkeuren op punten waar je in het normale leven niets van zou merken (hartruis, kleinste indicatie van kleurenblindheid of te slechte oren/ogen).
Dat klopt. Die contactpersoon is het nog steeds.
mcn1995 en SGM2983 ah jullie zijn top! Ik had mijn intake met B Elbers. Ik wacht nog heel even. En als ik dan nog niets hoor ga ik het even na vragen. Ik ben eigenlijk niet nerveus over de test. Meer dat het alles of niets is. Ik wil het wel graag achter de rug hebben. Beide keuringen trouwens.
Reputatie 4
Alle intake voor de opleiding machinist van het ROC worden door deze docent (Engels) gedaan. Tezamen met een mentormachinist van NS. Met de contactpersoon/opleidingsmanager heb je trouwens alleen aan het begin te doen of als je later in de problemen komt. Alvast een tip, tijdens de opleiding heb je het meest aan je docent van vakleer (NS), je klassenmentor heb je niets aan.
Reputatie 3
Badge
Leuk dat je onder voorbehoud ben aangenomen! Ik heb volgende week mijn intake. Volgens het rocva dashboard met dhr J.J. Elbers

Reageer