beantwoord

Verdwenen favorieten

  • 26 januari 2021
  • 61 reacties
  • 1061 Bekeken


Toon eerste bericht

61 reacties

Reputatie 7
Badge +3

Ik gebruik de favorieten maar weinig, maar dat feedback-topic heb ik wel bij mijn favorieten staan en die staat ergens tussen topics met laatste reactie 2 tot 3 jaar geleden. Dat topic is misschienniet meer goed te krijgen. 

Het geldt niet alleen voor het feedback-topic, maar meer topics uit de periode dat favorieten stuk waren. Zolang insided het niet daadwerkelijk op wontfixt zet blijf ik het melden haha. 

Wontfixt? Als ik daar naar Google dan krijg ik te zien dat dit een andere verwoording is voor vergeet het maar?

Oh ja, een issue de status “wontfix” geven is simpelweg idd: we weten van het probleem, maar fixen bewust niet. Wordt nog wel eens gedaan bij problemen met een kleine impact maar veel werk om te fixen bijvoorbeeld. In dit geval zou ik dat krom vinden overigens, maar verbaas me nergens meer over. 
 

Uitleg van een random (groot) project als voorbeeld: https://en.opensuse.org/Bug_Status_WONTFIX

Ik heb Insided om een update gevraagd. Hopelijk krijg ik snel een antwoord.

Badge +3

Antwoord aan de horizon… de denkbeeldige lijn (kim, einder) die zich steeds verder verwijdert naarmate je er dichterbij komt, of hogerop gaat kijken :sweat_smile:

Gaat alles goed met je Robert?

Badge +3

Ja hoor @Erryt NS, ik vermaak me prima.

Bedacht me alleen dat je voor een status ‘wontfix’ dus ook ‘horizon’ zou kunnen invullen, of ‘back burner’ (waakvlammetje) voor een probleem dat totaal geen prioriteit heeft.

Het speelt/speelde bij alle andere InSided klanten ook, dus jouw uitvraag zal (denk ik) weinig invloed hebben.

Het ‘spooktopic’ bij Stel je vraag (ging over iets van 8 januari of zo) is wel gefixt na een paar maanden.

Ik heb er wel vertrouwen in. Ik heb ditmaal de link van dit topic meegestuurd zodat ze alle ondervindingen van jullie nogmaals op een rijtje kunnen zetten.

Dus als ik hier nu grapjes maak over PHP codebases dan raakt er aan de Singel iemand triggered? Gaaf! 😳
 

Ik heb vertrouwen in je Erryt, komt helemaal goed. Wou je taart beloven, maar dat moeten we even uitstellen tot jullie weer op de troosteloze A7 mogen uitkijken. Hadden we kunnen zwaaien vorige week!

Die taart komt dan nog wel. Ik heb zojuist een update ontvangen dat ze in een testfase zitten en hopen dat het deze week volledig is opgelost.

Reageer